عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

بازار بورس سبز می شود؟

بهروز خدارحمی اعتقاد دارد وضعیت فعلی بازار ناشی از رفتارهای هیجانی است و به مرور بازار نسبت به صورت‌های مالی منتشره واکنش نشان خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر بهروز خدارحمی مدیرعامل گروه مالی سپهر صادرات با بیان اینکه بازار در حال حاضر بازار در گیجی به سر می‌برد به خبرنگار صدای بورس گفت: امروز شاهد بودیم سهم‌هایی که از محل کاهش ارزش دلار منتفع می‌شوند کاهش قیمت داشتند و این نشانه رفتار هیجانی فعالان بازار است. 

خدارحمی در مورد دلایل رشد قیمت یک سهم بیان کرد: ما همیشه به دو دلیل شاهد رشد قیمت یک سهم هستیم، یکی به خاطر عملکرد مثبت آن شرکت و دیگری به دلیل رشد قیمت ارز که باعث می‌شود سهام شرکت ها هم خود را نسبت به آن تعدیل کنند. این نوسانات در قیمت ارز همیشگی نیست و اغلب هرچند سال یکبار و به خاطر شرایط سیاسی اتفاق می افتد. در حال حاضر قیمت سهام شرکت‌ها خود را تعدیل کردند اما کماکان شاهد رفتار هیجانی هستیم که احتمال می‌دهم تا چند روز دیگر پایان یابد.

خدارحمی در مورد روند بازار سرمایه طی روزهای آینده گفت: با پایان یافتن هیجان‌های سهامداران، توجه آن‌ها به گزارشات و صورت‌های مالی شرکت‌ها جلب می‌شود. در حال حاضر شرکت‌ها عملکرد مناسبی داشتند و خیلی زود راه خود را پیدا می‌کنند که  به نظر می‌رسد بازار در روزهای آینده به مدار مثبت بازگردد.

صدای بورس

ارسال نظر
آخرین اخبار