صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

عاقبت بازار بورس چه می شود؟

عاقبت بازار بورس چه می شود؟ نایب رییس اتاق بازرگانی ایران از تغییرات احتمالی پیش‌روی اقتصاد کشور با تغییر روسای جمهور آمریکا می‌گوید و معتقد است همچنان بخش مهمی از مشکلات را باید در داخل حل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 10
کد خبر: ۶۶۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر پس از گذشت حدود سه سال آغاز تحریم‌های همه جانبه دولت ترامپ علیه ایران، در انتخابات هفته گذشته این کشور، جو بایدن، نامزدن دموکرات‌ها او را شکست داد تا در ماه‌های آینده فرایند انتقال قدرت در در امریکا اجرایی شود.

جو بایدن که معاون باراک اوباما بود، در دولتی فعالیت می‌کرد که در سال‌های پایانی آن توافق برجام به امضا رسید و حالا بایدن وعده داده که بار دیگر به این توافق باز خواهد گشت. هرچند در مسیر این بازگشت، ابهام ها و مسائل گوناگونی باقی مانده اما صرف امکان پذیر شدن دوباره گفت و گو، اقتصاد ایران را با تحولاتی مواجه کرده است.

حسین سلاح ورزی – نایب رییس اتاق بازرگانی ایران – در این رابطه می‌گوید: در کنار آنکه باید تاکید کرد صرف جابجایی افراد در کاخ سفید، به معنی تغییر همه جانبه و جدی در تمام بخش‌ها نیست و قطعا بسیاری از مشکلات باقی خواهد ماند اما در این موضوع نیز باید توافق نظر داشت که فاصله جدی میان بایدن و ترامپ وجود دارد.

وی با اشاره به وعده بایدن برای بازگشت به برجام، گفت: در صورتی که رییس جمهور جدید آمریکا این وعده را عملیاتی کند، می‌توان انتظار داشت که ایران از یک سو بار دیگر به درآمد نفتی خود دسترسی یابد و از سوی دیگر، با افزایش تبادلات بانکی، صادرات غیرنفتی رونق پیدا کند. کاهش قیمت‌ها و حباب ها در برخی بازارها نیز دور از انتظار نخواهد بود.

سلاح ورزی با اشاره به وضعیت بازار بورس ایران، بیان کرد: در بورس معمولا شیوه کار این گونه است که اخبار از قبل پیشخور می‌شود و واکنش‌ها به اخبار مثبت و منفی از قبل خود را نشان می‌دهد. جدای از فضای روانی اما آنچه که در عمل مهم است، در صورت کاهش محدودیت‌ها، امکان فعالیت‌های شرکت‌های اقتصادی و حضور آنها در بازارهای بین المللی افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه فضا برای رشد واقعی بورس نیز به وجود خواهد آمد.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران، با اشاره به لزوم اصلاح سیاست گذاری‌های داخلی کشور، گفت: هرچند تردیدی در این وجود ندارد که تحریم‌ها شرایط را برای ما سخت کرده‌اند اما در عین حال باید توجه داشت که ریشه بسیاری از مشکلات اقتصاد ایران، مدیریت غلط داخلی و اجرای سیاست‌های اشتباه است، از این رو در کنار امید به کاهش محدودیت‌ها، باید به شکل جدی برای این مشکلات داخلی نیز فکری کرد.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار