آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

رئیس کارکنان کاخ سفید مشخص شد

تیم انتقال قدرت نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، رئیس تیم مقابله با ویروس اِبولا در دولت پیشین این کشور را به عنوان گزینه تصدی سمت ریاست کارکنان کاخ سفید در دولت آتی خود معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم انتقال قدرت «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا - که پیروز این انتخابات پیش‌بینی شده است - بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) نام رئیس کارکنان کاخ سفید در دولت احتمالی خود را اعلام کرد.

 

بر اساس بیانیه منتشر شده توسط ستاد نامزد دموکرات‌ها، «رونالد کلاین» مشاور دیرینه بایدن و مسئول دفتر وی در دولت پیشین آمریکا، به عنوان گزینه تصدی سمت ریاست کارکنان کاخ سفید در دولت آتی بایدن انتخاب شده است.

 

معرفی رئیس کارکنان کاخ سفید یکی از بزرگترین تصمیم‌های هر رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده است که باید گرفته شود زیرا شخص انتخاب شده می‌تواند به تعیین سبک اداره کشور توسط آن رئیس‌جمهور کمک کند.

 

کلاین که در دولت پیشین آمریکا به ریاست «باراک اوباما»، هدایت تیم مقابله با ویروس اِبولا در کاخ سفید و مسئولیت کارکنان معاون رئیس‌جمهور را برعهده داشت، این بار نیز در دولت احتمالی دموکرات‌ها مشارکت می‌کند.

 

بایدن در حالی خود را رئیس‌جمهور منتخب آمریکا می‌داند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور مستقر این کشور نتایج و شکست در انتخابات را نپذیرفته و از اقدام حقوقی برای بازشماری آراء خبر داده است.

 

پیش از این بایدن گفته بود  روند انتقال قدرت به خوبی در حال انجام است،‌ این در حالی است که ترامپ همچنان از پذیرش نتایج انتخابات خودداری می‌کند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار