القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

رئیس کارکنان کاخ سفید مشخص شد

تیم انتقال قدرت نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، رئیس تیم مقابله با ویروس اِبولا در دولت پیشین این کشور را به عنوان گزینه تصدی سمت ریاست کارکنان کاخ سفید در دولت آتی خود معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم انتقال قدرت «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا - که پیروز این انتخابات پیش‌بینی شده است - بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) نام رئیس کارکنان کاخ سفید در دولت احتمالی خود را اعلام کرد.

 

بر اساس بیانیه منتشر شده توسط ستاد نامزد دموکرات‌ها، «رونالد کلاین» مشاور دیرینه بایدن و مسئول دفتر وی در دولت پیشین آمریکا، به عنوان گزینه تصدی سمت ریاست کارکنان کاخ سفید در دولت آتی بایدن انتخاب شده است.

 

معرفی رئیس کارکنان کاخ سفید یکی از بزرگترین تصمیم‌های هر رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده است که باید گرفته شود زیرا شخص انتخاب شده می‌تواند به تعیین سبک اداره کشور توسط آن رئیس‌جمهور کمک کند.

 

کلاین که در دولت پیشین آمریکا به ریاست «باراک اوباما»، هدایت تیم مقابله با ویروس اِبولا در کاخ سفید و مسئولیت کارکنان معاون رئیس‌جمهور را برعهده داشت، این بار نیز در دولت احتمالی دموکرات‌ها مشارکت می‌کند.

 

بایدن در حالی خود را رئیس‌جمهور منتخب آمریکا می‌داند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور مستقر این کشور نتایج و شکست در انتخابات را نپذیرفته و از اقدام حقوقی برای بازشماری آراء خبر داده است.

 

پیش از این بایدن گفته بود  روند انتقال قدرت به خوبی در حال انجام است،‌ این در حالی است که ترامپ همچنان از پذیرش نتایج انتخابات خودداری می‌کند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار