کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

شکایت النصر از پرسپولیس به کجا رسید؟

سایت عربی زبان «کوره» در گزارشی به بررسی وضعیت پرونده شکایت باشگاه النصر عربستان از پرسپولیس پرداخت و نوشت: «پرونده ای که با شکایت باشگاه النصر از پرسپولیس آغاز شد جامعه ورزش را به خود مشغول کرد، پس از آنکه کمیته انضباطی کنفدراسیون آسیا اعتراض النصر را رد کرد این باشگاه درخواست تجدیدنظر داد. النصر به حضور بازیکنان فاقد واجد شرایط در تیم پرسپولیس اعتراض کرده بود.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر این سایت در ادامه بدون نام بردن از یکی از اعضای باشگاه النصر به نقل از او نوشت: «مدیریت باشگاه برای دفاع از شکایت جدید خود «مارکوس موتا» وکیل بین‌المللی را استخدام کرد که موفق شد باشگاه منچسترسیتی را در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا حفظ کند. همچنین دو وکیل بین‌المللی دیگر همراه موتا هستند که کلیه اطلاعات و مستندات را مطالعه کردند و در نتیجه درخواست تجدیدنظر داده شد.»

کوره همچنین با علیرضا اشرف مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس صحبت کرده است. اشرف در این ارتباط گفت: «اعتراض باشگاه النصر ضعیف است و به موارد بی اساس تکیه کرده است از جمله بحث بداخلاقی باشگاه پرسپولیس. ما پرونده‌ای را ارسال کردیم که در آن تمام جزئیات را توضیح دادیم و اطمینان داریم در این پرونده پیروز خواهیم شد.»

اشرف افزود: «ممکن است مجازات‌هایی علیه پرسپولیس صادر شود اما این مجازات‌ها مانع حضور پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا نمی‌شود. در بدترین حالت ممکن است مجازات‌های مالی اعمال شود.»

این سایت عربی در بخش پایانی گزارش خود به نقل از یک منبع آگاه در کمیته انضباطی و کمیته استیناف AFC اعلام کرد که کنفدراسیون آسیا روز چهارشنبه گذشته تمام مدارک و پرونده‌های مربوطه را در این زمینه دریافت کرده و قرار است حکم نهایی اواسط هفته آینده صادر شود.

روزنو

ارسال نظر