نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

شکایت النصر از پرسپولیس به کجا رسید؟

سایت عربی زبان «کوره» در گزارشی به بررسی وضعیت پرونده شکایت باشگاه النصر عربستان از پرسپولیس پرداخت و نوشت: «پرونده ای که با شکایت باشگاه النصر از پرسپولیس آغاز شد جامعه ورزش را به خود مشغول کرد، پس از آنکه کمیته انضباطی کنفدراسیون آسیا اعتراض النصر را رد کرد این باشگاه درخواست تجدیدنظر داد. النصر به حضور بازیکنان فاقد واجد شرایط در تیم پرسپولیس اعتراض کرده بود.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر این سایت در ادامه بدون نام بردن از یکی از اعضای باشگاه النصر به نقل از او نوشت: «مدیریت باشگاه برای دفاع از شکایت جدید خود «مارکوس موتا» وکیل بین‌المللی را استخدام کرد که موفق شد باشگاه منچسترسیتی را در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا حفظ کند. همچنین دو وکیل بین‌المللی دیگر همراه موتا هستند که کلیه اطلاعات و مستندات را مطالعه کردند و در نتیجه درخواست تجدیدنظر داده شد.»

کوره همچنین با علیرضا اشرف مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس صحبت کرده است. اشرف در این ارتباط گفت: «اعتراض باشگاه النصر ضعیف است و به موارد بی اساس تکیه کرده است از جمله بحث بداخلاقی باشگاه پرسپولیس. ما پرونده‌ای را ارسال کردیم که در آن تمام جزئیات را توضیح دادیم و اطمینان داریم در این پرونده پیروز خواهیم شد.»

اشرف افزود: «ممکن است مجازات‌هایی علیه پرسپولیس صادر شود اما این مجازات‌ها مانع حضور پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا نمی‌شود. در بدترین حالت ممکن است مجازات‌های مالی اعمال شود.»

این سایت عربی در بخش پایانی گزارش خود به نقل از یک منبع آگاه در کمیته انضباطی و کمیته استیناف AFC اعلام کرد که کنفدراسیون آسیا روز چهارشنبه گذشته تمام مدارک و پرونده‌های مربوطه را در این زمینه دریافت کرده و قرار است حکم نهایی اواسط هفته آینده صادر شود.

روزنو

ارسال نظر