واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت هوای تهران قابل قبول شد پیش‌بینی وضعیت هوای کشور طی ۲ روز آینده توضیح شهردار تهران درباره واقعیت لغو کنسرت همایون شجریان جزئیات افزایش شهریه دانشگاه آزاد برای سال تحصیلی جدید اعلام شد قیمت واکسن آنفلوانزا اعلام شد/ تزریق رایگان برای گروه‌های پرخطر شناسایی ۱۰۰۰ مدرسه سنگی در کشور/سازمان نوسازی مدارس: ۷۴۰۰ پروژه آموزشی وضعیت بحرانی دارند محدودیت‌های تردد محور‌های شمالی کشور + جزئیات  نتایج آزمون رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ اصلاح می‌شود تمدید مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا ۱۷ شهریور + جزئیات و شرایط انتخاب رشته توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضاییه: وضعیت کشور پس از جنگ بسیار امیدبخش است و در وضعیت مطلوبی قرار داریم نتایج نهایی نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد برکناری ۲ مدیر و لغو قرارداد یک پیمانکار در شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر برخورد با دستفروشان صدور هشدار دریایی سطح زرد در مازندران؛ شنا و صید از پنجشنبه ممنوع شد تاریخ و شرایط انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۴

بازداشت داماد گمیشانی در شب جشن عروسی

دامادی که بر خلاف مصوبات ستاد مقابله با کرونا در شهرستان گمیشان واقع در استان گلستان اقدام به برگزاری عروسی بدون رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی کرده بود پیش از پایان جشن ازدواج بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جانشین دادستان گمیشان روز یکشنبه با تایید این خبر به ایرنا گفت: این مراسم شامگاه دیشب با حضور بیش از ۴۰۰ نفر در روستای بصیرآباد در حال برگزاری بود که با بازداشت داماد از ادامه عروسی جلوگیری شد.

 

حسین کریم پور بیان کرد: برای حفظ سلامت مردم با هیچ فرد و گروهی تعارف نکرده و با تهدید کنندگان سلامت مردم در هر مراسم و برنامه ای برخورد قانونی می شود.

 

وی افزود: علاوه بر آن در روزهای گذشته چند مراسم عروسی دیگر در شهرستان گمیشان پس از هشدار به صاحبان مراسم لغو شد.

 

کریم پور ادامه داد: برگزاری مراسم عروسی و تجمعات از عوامل اصلی افزایش ناگهانی ابتلا به کرونا در گمیشان است.

 


وی با اشاره مصوبات ستاد مقابله با کرونا در گمیشان گفت : در روزهای اخیر چند دستگاه خودرو آتش نشانی، آمبولانس و دیگر ماشین های دارای بلندگو مردم را به ماندن در خانه و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و راهکارهای جلوگیری از شیوع کرونا توصیه می کنند.

 

گمیشان که از معدود شهرستان‌های کشور و تنها شهرستان سفید استان گلستان از نظر شیوع کرونا بود اخیرا به وضعیت قرمز و پرخطر ابتلای به این ویروس قرار گرفت.

 

شهرستان ساحلی گمیشان به مرکزیت گمیش تپه در کرانه شرقی دریای خزر حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد که تقریبا تمام آنها از قوم ترکمن هستند و شغل بسیاری از آن ها کشاورزی، دامداری و صید از دریا است.

 

طبق آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان، گرگان، آق‌قلا، بندرترکمن، بندرگز، آزادشهر، مینودشت، کلاله، مراوه‌تپه، گمیشان، کردکوی، علی‌آبادکتول، رامیان در وضعیت قرمز و گنبدکاووس و گالیکش در وضعیت نارنجی شیوع کرونا قرار دارد.

 

در حال حاضر از مجموع ۴۷۷ بیمار کرونایی بستری در مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان ۸۹ نفر در آی‌سی‌یو بستری بوده و ۴۵ نفر به علت وخیم بودن شرایط به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده