پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

کدام مشاغل شامل تعطیلی‌های جدید نمی‌شوند؟

در تمام محدودیت‌هایی که تاکنون در دوره شیوع کرونا اعمال شده سه دسته مشاغل استثنا بوده‌اند، مشاغل بخش درمان مثل کارکنان بیمارستان‌ها، بخش امداد مثل آتش‌نشانی و بخش غذایی مانند سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها. احتمالا در محدودیت‌های جدید آذر ماه نیز این مشاغل استثنا باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر شنبه اخیر حسن روحانی، رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به لزوم اعمال محدودیت‌های بیشتر برای مقابله با شیوع این ویروس اظهار کرد: از شنبه هفته آینده یعنی اول آذر طرحی اجرا می‌شود که مربوط به کل کشور است و البته در هر شهر بنا بر اقتضائات آن شهر اجرا می‌شود و کلیت آن تا پایان کرونا ادامه خواهد داشت.

پس از اعلام محدودیت‌های جدید برخی نگرانی‌ها درباره فعالیت مشاغل مرتبط با بخش غذایی کشور به وجود آمده که به نظر می‌رسد بر روند قیمت‌ها نیز تاثیر گذاشته است.

محمدعلی کمالی‌سروستانی، مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی به تجارت‌نیوز گفته است: خبر اعمال محدودیت‌های بیشتر به دلیل شیوع کرونا، باعث شده خرید مردم افزایش یابد و قیمت مرغ در بازار دوباره گران شود. قیمت مرغ با هزار تومان افزایش از محل درب مرغداری به کیلویی ۲۴ هزار تومان رسید.

اما این نگرانی‌ها چقدر ممکن است جدی باشد؟

در تمام محدودیت‌هایی که تاکنون در دوره شیوع کرونا اعمال شده سه دسته مشاغل استثنا بوده‌اند، مشاغل بخش درمان مثل بیمارستان‌ها، بخش امداد مثل آتش‌نشانی و بخش غذایی مانند سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌ها. طبق آخرین پیگیری‌ها احتمالا در محدودیت‌های جدید آذر ماه نیز این مشاغل استثنا باشند.

تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر