ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

وکیل ترامپ: رئیس سیا باید اخراج شود

وکیل ترامپ: رئیس سیا باید اخراج شود «سیدنی پاول» یکی از وکلای رئیس جمهور آمریکا گفت، «جینا هاسپل» رئیس سازمان سیا باید به خاطر نادیده گرفتن هشدارها درباره نرم‌افزار مورد استفاده در انتخابات اخراج شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته نشریه «نیوز ویک»، پاول در مصاحبه‌ای با حمایت از ادعای ترامپ درخصوص تقلب در انتخابات گفت، «افشاگرهایی» وجود دارند که می‌گویند نرم‌افزار رأی‌گیری شرکت «دومینیون»، «میلیون‌ها» رأی ترامپ را حذف کرده است.

 

وکیل ترامپ با انتقاد از نادیده گرفته شدن هشدارها درباره این نرم‌افزار گفت: «اینکه جینا هاسپل همچنان آنجا در سی‌آی‌اِی باشد از درک من خارج است. او باید فوراً اخراج شود».

 

هنگامی که مجری برنامه از پاول درخواست کرد به شواهدی که از ایراد نرم‌افزار دومینیون دارد اشاره کند، وی پاسخ داد در مقابل دوربین تلویزیون چنین کاری نخواهد کرد.

 

با این حال پاول تأکید کرد این در این نرم‌افزار ایراداتی دارد و هنگامی که دعوی حقوقی در این زمینه به نتیجه برسد، نتیجه انتخابات عوض خواهد شد.

 

وی مدعی شد، با این‌که درخصوص این نرم‌افزار شبهاتی وجود داشته، مقامات برخی ایالات در قبال دریافت پول، از آن استفاده کرده‌اند.

 

ای در حالی است که سازمان امنیت زیرساخت و فضای سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا ادعاهای پیرامون این نرم‌افزار را در کرده و نقایصی که در آن رخ داده را ناشی از خطای انسانی توصیف کرده است.

 

این سازمان که گفته می‌شود مدیرش در صف پاکسازی‌های کاخ سفید قرار گرفته در این باره گفته است هیچ شواهدی از حذف یا گم‌شدن یا تغییر آرای انتخاباتی توسط این نرم‌افزار وجود ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار