سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

شرط بازگشت ایران به میز مذاکره با آمریکا چیست؟

شرط بازگشت ایران به میز مذاکره با آمریکا چیست؟ رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: آمریکایی‌ها قبل از انجام هر مذاکره‌ای، باید تمامی تحریم‌ها را همان‌طور که قبلا در برجام قول داده‌اند، کامل لغو کنند. در صورتی که آمریکا این کار را بکند، ما به میز مذاکره برمی‌گردیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام نصراله پژمانفر اظهار کرد: تجربیات تاریخی ما این را اثبات می‌کند که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تفاوتی ندارد که دموکرات‌ها پیروز شوند یا جمهوری‌خواهان. در هر صورت روسای جمهور آمریکا، هرگز رفتاری با ما نداشته‌اند که تامین‌کننده منافع ما باشد. آنان گاهی دست چدنی خود را رو کرده‌اند و گاهی روی آن را دستکش مخملی کشیده‌اند.

 

وی با اشاره به عدم‌ صداقتی که آمریکا همواره در رابطه با ما داشته است، ادامه داد: ما تفاوتی بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان نمی‌بینیم، اگرچه سیاست‌های ظاهری آنان ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد، اما ما حتما نسبت به این مسئله باید دقت داشته باشیم تا دچار این اشتباه نشویم که فکر کنیم با روی کار آمدن دموکرات‌ها، سیاست‌های خصمانه آمریکا عوض می‌شود.

 

نماینده مردم مشهد در مجلس عنوان کرد: ما باید دستمان را به زانوی خود بگیریم و به اقداماتی که می‌توانند برگه برنده‌ای برایمان باشند، توجه کنیم. یعنی ما باید با رویکرد استقلال اقتصادی خودمان و تولید و فعالیت‌های اقتصادی، مشکلات خودمان را حل کنیم.

 

پژمانفر با تاکید بر قابل اعتماد نبودن آمریکایی‌ها در امر مذاکره، تصریح کرد: اگر ایالات متحده به شرایط و قوانین ما در انجام مذاکره پایبند باشد، شاید بسیاری از مسائل حل شود. آمریکایی‌ها قبل از انجام هر مذاکره‌ای، باید تمامی تحریم‌ها را همان‌طور که قبلا در برجام قول داده‌اند، کامل لغو کنند. در صورتی که آمریکا این کار را بکند، ما به میز مذاکره برمی‌گردیم./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار