بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

روزنامه رسمی چین: ترور دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران بی‌شرمانه و وحشیانه بود

سردبیر روزنامه رسمی چین در یادداشتی، ترور دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران را بی‌شرمانه و وحشیانه توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 29
کد خبر: ۶۸۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر «هو شیجین» سردبیر روزنامه «گلوبال تایمز» چین در یادداشتی ترور شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند حوزه‌های دفاعی و هسته‌ای ایران را محکوم کرد.

شیجین در یادداشت خود درباره این ترور نوشت: «کشورهای غربی در برابر این اقدام وحشیانه و بی‌شرمانه ساکت مانده‌اند. تصور کنید اگر یک دانشمند برجسته در آمریکا یا انگلیس ترور می‌شد چه سونامی از محکوم کردن علنی آن به راه می‌افتاد».

وی افزود: «در ماه ژانویه، نیروهای آمریکایی قاسم سلیمانی فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را کشتند. اکنون فخری‌زاده ترور شده است و ایران باور دارد اسرائیل مسئول آن است».

این روزنامه‌نگار چینی در ادامه می‌نویسد: «آیا دوباره یک جعبه پاندروا (منشأ بد یمنی و مصیبت) باز شده است؟ آیا جهان به عصر استفاده از تروریسم برای دستیابی به منافع ملی عمده باز خواهد گشت؟ چنین پسرفتی نفرت‌انگیز است و هیچکس از آن پیروز خارج نخواهد شد».

به گزارش فارس، شهید محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در حمله عناصر تروریست مسلح به خودرو حامل وی به شهادت رسید.

روز گذشته نیز وزرای خارجه قطر، سوریه و رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تماس تلفنی با ظریف این اقدام تروریستی را محکوم کردند.

وزرای خارجه ونزوئلا، کوبا و همچنین آفریقای جنوبی نیز در اظهاراتی ترور دانشمند برجسته ایرانی را محکوم کردند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار