هشدار نمکی: با هیچ کس در خصوص رعایت دستورالعمل‌ها مماشات نکنید/ تست ۲۰ دقیقه‌ای در بیمارستان‌ها ممنوع-راهبرد معاصر
رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده

هشدار نمکی: با هیچ کس در خصوص رعایت دستورالعمل‌ها مماشات نکنید/ تست ۲۰ دقیقه‌ای در بیمارستان‌ها ممنوع

وزیر بهداشت تاکید کرد: کاهش آمار مرگ و میرها نباید به عادی انگاری بینجامد و ما را از اجرای پروتکل‌های دور کند. اگر موارد بستری و ابتلا کم شده به دلیل رعایت پروتکل ها و تدابیر ستاد است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  سعید نمکی، وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه‌ها با اشاره به روند کاهشی کرونا در ایران گفت: امروزه شاهد تلاش‌های کادر درمان هستیم. خوشبختانه گزارشاتی دریافت شده که نشان از کاهش بیماری در کشور دارد.


او افزود: این مقوله نباید به عادی انگاری بینجامد و ما را از اجرای پروتکل‌های دور کند. اگر موارد بستری و ابتلا کم شده به دلیل رعایت پروتکل‌ها و تدابیر ستاد است. به رغم تدابیر و پیش بینی‌های بین المللی که رقم بالای ۸۰۰ مرگ را برای ما پیش بینی کرده بودند، اما با مداخلات به موقع این آمار برعکس می‌شود.

 

وزیر بهداشت گفت: این کاهش‌ها با همت بزرگواران در دانشگاه‌های علوم پزشکی اعمال شده است. امروز کلیات را درباره طرح قاسم سلیمانی که با همکاری هلال احمر، بسیج، سازمان‌های مردم نهاد با توصیه رهبر معظم انقلاب به عنوان طرح عدالت محور است، مطرح می‌کنیم.

 

نمکی تاکید کرد: این طرح ابلاغ و باید به محور‌ها هم توجه شود. یکی از محور‌های مهم آموزش همگانی است. اگر نتوانیم آموزش همگانی را به عنوان رعایت پروتکل‌ها انجام دهیم سطح پایین آموزش ها، ما را گرفتار می‌کند.

 

او ادامه داد: هر خانه یک پایگاه سلامت است و تکیه بر سفیران سلامت می‌توان آموزش‌ها را به شیوه‌های مختلف به خانواده‌ها آموزش داد.

نمکی ضمن تشکر از رسانه ملی تاکید کرد: خواهش می‌کنم روسای دانشگاه‌ها از ظرفیت رسانه‌های استانی استفاده کرده و کمیته آموزش تشکیل دهند تا بتوان به تدوین شیوه‌های آموزش پرداخت و به این شکل سطح آگاهی مردم را ارتقا داد.



نظارت مستمر بر رعایت پروتکل‌ها الزامی است

وزیر بهداشت و درمان گفت: نظارت مستمر بر اجرای پروتکل‌ها را انتظار داریم و هر پروتکل شکنی باعث افزایش مرگ و میر می‌شود.

 

او ادامه داد: منتظر پیک زمستانه در تمام جهان هستیم، چون شیوع این بیماری در فضا‌های سر بسته بالا می‌رود. انتظار داریم در مناطق قرمز و نارنجی نظارت‌ها افزایش پیدا کند.



حاشیه شهر‌ها در ایام کرونایی مورد توجه قرار گیرد

نمکی گفت: لازم است تا سازمان هلال احمر نظارت‌ها را افزایش دهد. توسعه مراکز سرپای و مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته به ویژه در حاشیه شهر‌ها باید مدنظر قرار بگیرد. در این مناطق افراد زیادی در کنار هم هستند و این افراد در مشاغل کاسب و دستفروش فعالیت می‌کنند و باید در حاشیه شهر بتوان از ظرفیت بسیج استفاده کرد.

 

او ادامه داد: حاشیه شهر‌ها را برای خدمات سرپایی مورد توجه قرار بگیرید، چون در غیر این صورت بار بیماری را باید در بیمارستان و با تاخیر جبران کرد.



مراکز درمانی برای درمانی کرونایی‌ها و دیگر افراد جداسازی شود

وزیر بهداشت افزود: باید برای جمعیت ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفری مراکز سرپایی در نظر گرفت این مراکز می‌تواند در حد خانه بهداشت باشد. مراکز جامعه سلامت و پایگاه‌های سلامت را می‌تواند در نظر گرفت که این به باور بنده عالمانه نیست، چون پیرمرد و پیر زن ممکن است به کرونا مبتلا نباشد و در این مراکز به کرونا مبتلا شود. باید مراکز کرونایی با دیگر مراکز جدا شوند.



تست رپید توزیع شده است

نمکی تاکید کرد: تست‌های رپید را به مراکز ارسال می‌کنیم برخی از دانشگاه‌ها بر این باورند که با وجود رپید باید پی سی ار را کنار بگذارند نباید ظرفیت پی سی ار را تعطیل کرد.

 

او افزود: نباید در بیمارستان‌ها از رپید استفاده کرد بلکه پی سی ار است. در مراکزسرپایی از رپید استفاده شود و د ر ۲۰ دقیقه تکلیف فرد مشخص شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار