دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تحریم دو شرکت چینی بزرگ به بهانه ارتباط با ارتش چین توسط ترامپ

منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی شامل سنیک و سلوک را به لیست شرکت‌های تحریم شده چینی اضافه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۴۷

به نقل از رویترز منابع آگاه می‌گویند، دولت ترامپ قصد دارد نام دو شرکت بزرگ چینی را به لیست سیاه شرکت‌هایی که به بهانه ارتباط با ارتش چین تحریم شده‌اند اضافه کند. این دو شرکت شامل شرکت تولید تراشه‌های الکترونیکی سنیک و شرکت ملی تولید نفت و گاز سلوک این کشور است. 

در صورتی که شاهد این اتفاق باشیم، دسترسی این شرکت‌ها به سرمایه‌گذاران آمریکایی متوقف خواهد شد و تنها چند هفته پیش از انتقال قدرت به جوبایدن در آمریکا تنش بین دو کشور بالا خواهد گرفت. پیشتر نیز اخباری مربوط به اینکه وزارت دفاع آمریکا قصد دارد نام چهار شرکت را به لیست شرکت‌های تحت مالکیت یا تحت کنترل ارتش چین اضافه کند و تعداد مجموع آنها را به 35 شرکت برساند. 

اخیرا ترمپ طی فرمان اجرایی دستور داده است تا خرید سهام شرکتهای حاضر در انگلیس توسط سرمایه‌گذاران آمریکایی ممنوع شود. 

شرکت سلیک اعلام کرده که به تعامل سازنده و باز با دولت آمریکا ادامه خواهد داد و تولیداتش فقط در کاربردهای غیرنظامی استفاده دارد. این شرکت تأکید کرده که هیچ رابطه‌ای با ارتش چین ندارد و هیچ محصولی برای کاربری نظامی تولید نمی‌کند. سفارت چین و شرکت سینوک هم فعلا به این خبر نشان نداده‌اند. شرکت سنیک به شدت در تولید محصولات خود به خرید قطعات آمریکایی وابسته است. در ماه سپتامبر وزارت آمریکا به شرکت‌های آمریکایی اعلام کرد که باید برای فروش کالا و خدمات باید مجوز بگیرند. 

ارسال نظر