برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

توضیحات وزیر صمت درباره واردات خودرو+ جزئیات

توضیحات وزیر صمت درباره واردات خودرو+ جزئیات وزیر صمت با بیان این که به دنبال شکستن انحصار در حوزه خودرو هستیم و این کار را انجام خواهیم داد گفت: نه تنها در حوزه واردات بلکه در حوزه تولید داخلی نیز باید شرکت‌های بخش خصوصی را تقویت کنیم تا رقیب خودروسازان شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 07
کد خبر: ۶۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رزم حسینی با بیان این که وزارت جهاد کشاورزی مسئول تولید و توزیع گوشت مرغ در سراسر کشور است ضمن اینکه خرید مرغ باید توسط شرکت پشتیبانی امور دام انجام گیرد افزود: با تفکیک وظایفی که انجام شد، مسئول تامین نهاده‌های دامی وزارت صمت بوده است که خوشبختانه با همکاری بانک مرکزی تاکنون بیش از نیاز‌های وزارت جهادکشاورزی نهاده‌ها را تحویل این وزارتخانه داده ایم.

 

وی اضافه کرد: وزارت صمت، نهاده‌های دام و طیور مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی را حتی بیشتر از نیاز این وزارتخانه به موقع تأمین کرده است وزارت جهاد کشاورزی هم نهاده‌ها را در گمرک پس از ترخیص، تحویل می‌گیرد و در بازارگاه در اختیار دامداران و مرغداران قرار می‌دهد.

 

به دنبال شکستن انحصار در حوزه خودرو هستیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: به دنبال شکستن انحصار در حوزه خودرو هستیم و این کار را انجام خواهیم داد.

 

رزم حسینی افزود: نه تنها در حوزه واردات بلکه در حوزه تولید داخلی نیز باید شرکت‌های بخش خصوصی را تقویت کنیم تا رقیب خودروسازان شوند.

 

وی رقابت سالم را باعث افزایش کیفیت و همچنین کاهش قیمت خودرو دانست و اضافه کرد: این مهم، افزایش اشتغال و فعال‌تر شدن قطعه سازان را نیز به دنبال خواهد داشت.

 

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید خودرو در چند ماهه گذشته، گفت: پیش بینی می‌کنیم که این افزایش تا پایان سال به 50 درصد برسد.

رزم حسینی با بیان اینکه تعهدات خودرویی مردم در حال پاسخ دهی است، افزود: دنبال افزایش تولید هستیم و در خصوص واردات خودرو چند مولفه باید همراه باشند که در کارگروه‌های کارشناسی در حال بررسی آن‌ها هستیم تا خلاء بازار برطرف شود.

 

وی درباره ابلاغ شیوه نامه جدید فولاد با بیان اینکه بورس کالا و خدمات برای عرضه همه محصولات تولیدی است گفت: در فرآیند قیمت گذاری در بورس دخالت نداریم بلکه نظارت می‌کنیم ضمن اینکه می‌خواهیم جلوی رانت را بگیریم.

 

وزیر صمت با بیان اینکه بنا داریم مدیریت بازار را انجام دهیم افزود: یکی از راه‌های مدیریت بازار این است که تولیدکنندگان موظف به عرضه محصولات خود در بورس شده اند و هر خریدار می‌تواند حداقل 20 تن کالا بخرد البته در شرایط کنونی به علت مازاد تولید، قیمت‌ها نزولی است.

 

رزم حسینی گفت: در فاصله تولید تا بازار، عده‌ای از فرصت سوء استفاده کردند و قیمت‌ها را بالا بردند از این رو ما به دنبال معقول و متعادل کردن قیمت‌ها و تقویت تولید داخل هستیم ضمن اینکه در سایر زنجیره‌های مرتبط با محصولات فولادی از جمله خودروسازی‌ها و لوازم خانگی باید این تعادل در قیمت را شاهد باشیم البته قیمت در زنجیره‌های مرتبط باید بر اساس قیمت‌های معقول توسط تشکل‌ها و مسئولان تعیین قیمت شود.

 

وی افزود: عرضه محصولات نهایی در بورس شروع شده است و در گام نخست با ابزار‌هایی که داریم شرکت‌ها را به عرضه در بورس موظف می‌کنیم. در این باره هفته گذشته عرضه خوبی صورت گرفته که تداوم دارد.

 

وزیر صمت با بیان اینکه باید اجازه دهیم تا محصول با قیمت مناسب در اختیار مصرف کننده قرار گیرد گفت: چرا در چند ماه گذشته فولادسازان کشور ما محصول را در بازار داخل، بالاتر از قیمت‌های جهانی به فروش رسانده اند این در حالی است که مواد اولیه، انرژی و نیروی کار را در داخل با قیمت مناسب استفاده کرده اند بنابر این محصول باید با قیمت مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار