️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد
محمدرضا میرتاج الدینی؛ نماینده مجلس در گفت و گو با راهبرد معاصر یررسی کرد؛

چرا مرحوم زارعی با " برجام " مخالف بود؟

نماینده مردم تبریز در مجلس یازدهم درباره دیدگاه زارعی گفت: ایشان همیشه می گفت که بایستی منافع مردم، منافع جامعه و منافع کشور در این مذاکرات رعایت شود. از تعهداتی که می دهیم به هدف رفع تحریم برسیم و در مذاکرات عجله نکنیم. نباید تعهدات ما نقد و تعهدات آنها نسیه باشد.
محمدرضا میرتاج الدینی؛ نماینده مجلس
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۵۹

نگاه زارعی بر این بود که نباید برای نسیه مذاکره کنیم

 

محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با راهبرد معاصر درباره دیدگاه دکتر زارعی گفت: ایشان شخصیتی انقلابی فعال و مبارز و خدوم و در خط ولایت و رهبری بودند و در مورد برجام نگران بود که امتیازات را از دست ندهیم و دشمن به تعهداتش عمل نکند از این جهت پیشنهادات متعددی داشتند تا جلوی این خوش خیالی را بگیرند.


وی در ادامه تصریح کرد: ایشان بر روی فرمایشات نه گانه رهبری در خصوص قبول برجام تاکید فراوان داشت. در جلسه تصویب بیست دقیقه ای برجام منقلب شده بود چون در متن مشترک توافق به آنچه قبلا در کمیسیون ها گفته شده و توافق شده بود عمل نشد. همه شاهد بودند که با چشمان اشکبار با این موضوع برخورد کرد. نظرش این بود که وقتی برجام را تصویب می کنید شروط محکمی داشته باشید که طرف های مقابل به تعهداتشان عمل کنند همچنین عملا پیش بینی ها و نگرانی هایش را عنوان کرد و متاسفانه این اتفاق افتاد.


او با اشاره به دیدگاه زارعی درباره برجام گفت: ایشان همیشه می گفت ضروری است تا منافع مردم، منافع جامعه و منافع کشور در این مذاکرات رعایت شود. از تعهداتی که می دهیم به هدف رفع تحریم برسیم در مذاکرات عجله نکنیم. تعهدات ما نقد باشد و تعهدات آنها نسیه و مقام معظم رهبری هم بر این موضوع تاکید کرده بود که کل تحریم ها باید رفع شود چون مذاکرات ما برای رفع تحریم ها بود. آقای زارعی می گفت دشمن و طرف های مقابل برجام باید به طور جدی به عمل بر تعهداتش ملزم شود. اصرار مرحوم زارعی به همین دلیل بود که همه چیز را نقد ندهید تا تعهدات آنها نسیه باشد.


میرتاج الدینی در پایان با اشاره به مهمترین ویژگی اخلاقی و رفتاری آقای زارعی اذعان کرد: انسانی مخلص و دلسوز بود که به دنبال پست و مقام نیامده بود و همواره تلاش می کرد در راستای اهداف ملی حرکت کند ولو با دست دیگری و نمی گفت همه چیز در دست من باشد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار