لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

حسن روحانی: ریل راه‌آهن ایران و افغانستان پیوند را مستحکم تر می کند

رئیس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بهره‌برداری از راه‌آهن خواف- هرات تصریح کرد: امروز یکی از روزهای تاریخی در روابط دو ملت بزرگ ایران و افغانستان است؛ روابط ما همیشه از طریق دلها، اندیشه‌ها، فرهنگ ها و رفتارها بوده و امروز ریل راه‌آهن این پیوند را مستحکم تر می کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری صبح پنجشنبه در آیین بهره‌برداری از راه‌آهن خواف- هرات مهیا که با حضور محمد اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با بیان اینکه «امروز روز گشایش برای دو ملت بزرگ افغانستان و ایران است» اظهار کرد: ایران و افغانستان دو ملت از یک ریشه، تاریخ، فرهنگ و منطقه هستند و در طول تاریخ برادری و همسایگی خود را به عنوان بهترین یاران یکدیگر حفظ کرده اند.

 

وی گفت: امروز یکی از روزهای تاریخی در روابط دو ملت بزرگ ایران و افغانستان است؛ روابط ما همیشه از طریق دلها، اندیشه‌ها، فرهنگ ها و رفتارها بوده و امروز ریل راه‌آهن این پیوند را مستحکم تر می کند.


رئیس‌جمهور ی خاطر نشان کرد: امروز روزی توام با شادکامی برای دو ملت ایران و افغانستان است و من بسیار خوشحالم که گرچه نشد به خاطر شرایط بهداشتی و کرونایی در کنار همدیگر و با حضور فیزیکی این افتتاح را انجام دهیم، اما از طریق فضای مجازی شاهد این افتتاح خواهیم بود و مطمئنم این روز به عنوان یک روز تاریخی برای ما فراموش ناشدنی است.

 

محمد اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان نیز در این مراسم با ابراز همدردی با مردم ایران به دلیل شیوع موج دوم کرونا، خطاب به رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: از کمک های شما در مهار نمودن موج اول و توجه خاص شما به وضعیت مهاجران افغانستانی در ایران تشکر می‌کنم.

 

وی تاکید کرد: تکمیل پروژه راه‌آهن خواف-هرات در شرایط شیوع کرونا نشانه بارز اراده ملی هر دو کشور و محصول زحمات شبانه روزی مسئولان، مهندسان، کارگران و همه دست‌اندرکاران این پروژه است.

 

رئیس‌جمهوری افغانستان اظهار کرد: افتتاح این پروژه تاریخی را به مثابه گامی مهم در زمینه احیا، توسعه و جهش اقتصادی در هر دو کشور به فال نیک گرفته و از آن استقبال می‌کنیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار