حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترامپ: بایدن مردی کودن است

ترامپ بایدن را مردی با ضریب هوشی( آی کیو) پایین خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۷۰۱۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، به نقل از پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در تویتی نوشت: جو بایدن حتی نتوانست یک جمله خیلی ساده در مورد تصمیمش برای نامزد شدن در ریاست جمهوری بیان کند او برای بیان این جمله به تُپُق زدن افتاد، به این عادت کنید. یک فرد دیگر با "آی‌کیوی پایین"!

ترامپ اخیراً از اصطلاح "آی‌کیوی پایین" بر علیه تعدادی از منتقدانش از جمله مجری شبکه  ام اسن ان بی سی، ماکسیم واترز، عضو حزب دموکرات و رابرت دنیرو، بازیگر معروف، استفاده کرده است.

وقتی جو بایدن، معاون سابق باراک اوباما، در جمع دموکرات‌ها گفت که او بالاترین تجربه را در جمع کسانی که نامزد انتخابات شدند را دارد ترامپ نتوانست خشم خود را پنهان کند.

بایدن مدتهاست که در فکر ایجاد یک کمپین انتخاباتی برای سال ۲۰۲۰ است و تقریباً اطمینان می‌رود که او در این دوره از انتخابات شرکت خواهد کرد.

جو بایدن همواره از مخالفان سرسخت دونالد ترامپ بوده است. بایدن در بین نامزدهای دموکرات همواره از بالاترین رأی برخوردار بوده است.

در طی یک نظرسنجی که اوایل ماه مارس منتشر شد بایدن انتخاب اول بین دموکرات‌ها با ۲۷ رأی بود. همچنین برنی سندرز انتخاب اول ۲۵ درصد افراد حاضر در نظرسنجی بود.

با پیوستن بایدن به این انتخابات او در این رقابت انتخاباتی امیدهای زیادی خواهد داشت.

"بتو اورورکه" عضو سابق کنگره آمریکا از تگزاس هفته گذشته به دنبال سندرز به انتخابات پیوست. سناتور الیزابت وارن، کامالا هریس، امی کلوبچار و کوری بوکر نیز دیگر دموکرات‌هایی هستند که در این انتخابات حضور دارند.

ترامپ اخیراً از ایده رویارویی با جو بایدن استقبال کرده و او را یک "رقیب رویایی" خوانده است.

هفته گذشته هنگامی که از ترامپ پرسیده شد که او بایدن را رقیب قوی‌تری می‌بیند یا اورورکه، او از دادن پاسخ سر باز زد و گفت: هر کسی که باشد، من برنده‌ام.
 
ایسنا
ارسال نظر
آخرین اخبار