ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

واکنش خطیب‌زاده به بیانیه اروپا در حمایت از روح الله زم/اروپا تروریسم را بر اساس منافع خود به خوب و بد تقسیم کرده است

خطیب زاده گفت: مدیر کل اروپای وزارت خارجه اعتراض شدید ایران به بیانیه حمایت‌گرایانه اتحادیه اروپا را به سفرای فرانسه و آلمان اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران که در احضار سفرای آلمان و فرانسه چه گذشت، اظهار کرد: همانطور که قبلا نیز به اطلاع رسید در پی صدور بیانیه‌های مداخله جویانه سخنگوی سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا، وزارت خارجه آلمان و وزارت خارجه فرانسه در ارتباط با اعدام روح الله زم، بعد از ظهر امروز سفرای آلمان در ظرفیت رئیس دوره‌ای اتحادیه و نیز ظرفیت ملی و سفیر فرانسه توسط مدیرکل اروپای وزارت خارجه به این وزارتخانه احضار شدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در دیدار‌های برگزار شده، مدیر کل اروپای وزارت خارجه اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به بیانیه حمایتگرایانه اتحادیه اروپا و دو کشور اروپایی از عنصر شناخته شده تروریستی و حمایت‌های مالی و معنوی برخی کشور‌های اروپایی از عناصر و گروه‌های تروریست که بطور مشخص اقدامات مجرمانه امنیتی را در همکاری با سرویس‌های جاسوسی غربی و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران مرتکب شده و خود نیز بصراحت بدان‌ها اقرار کرده اند، را به سفرای یاد شده ابلاغ کرد.

خطیب زاده افزود: در این دو دیدار مدیرکل اروپای وزارت خارجه به سفرای آلمان و فرانسه یادآور شد که برخی کشور‌های اروپایی متاسفانه سال‌هاست مامن تروریست‌ها از گروهک منافقین گرفته تا جنایتکاران الاحوازیه شده‌اند. این یک تراژدی تاریخی است که اروپا تروریسم را بر اساس منافع خود به خوب و بد تقسیم کرده و گزینشی در راستای اهداف خود استفاده می‌کند. این چرخه باطل نفرت‌پراکنی، خشونت و تروریسم، میراث همین رویکرد ضد بشری و ضد انسانی است. متاسفانه کشور‌های اروپایی با پناه دادن به عوامل تروریست و جنایتکاری که دستشان بخون ملت ایران آلوده است و چشم بستن بر اعمال مجرمانه آن‌ها، از نظر ملت بزرگ ایران در اقدامات ننگین چنین عناصری سهیم هستند.

همچنین توسط مدیرکل اروپای وزارت خارجه به سفرای دو کشور گفته شد اینکه اتحادیه اروپا و کشور‌های آلمان و فرانسه بجای عذرخواهی از ملت ایران و خانواده‌های شهدای عملیات تروریستی و مجرمانه و پذیرش سهم خود در این اقدامات، مدعی حمایت از عوامل جنایتکار می‌شوند، قویا محکوم بوده و از اساس مردود است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان افرود: در این دیدار‌ها خطاب به سفرای فرانسه و آلمان این نکته تاکید شد که بیانیه‌های صادره از سوی آنها، مصداق دقیق برخورد دوگانه و منافقانه این کشور‌ها در قبال تروریسم و فرار کردن از مسئولیت‌هایشان در مبارزه با اقدامات تروریستی است.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار