برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

روایت سردار جلالی از گریه‌های سردار زارعی در ماجرای برجام

روایت سردار جلالی از گریه‌های سردار زارعی در ماجرای برجام رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه رمز گریه‌های سردار زارعی این بود که آینده برجام را می‌دید، گفت: گریه سردار زارعی باید بعنوان یک سمبل در ادبیات سیاسی کشور بازشناسی و تعریف شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور صبح امروز (دوشنبه) در آیین گرامیداشت مجازی سردار دکتر علی اصغر زارعی جانشین فقید سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه سردار زارعی در دوران نمایندگی در مجلس شورای اسلامی با دو موضوع در اذهان مردم ماندگار شد، گفت: اولین موضوع برخورد با رشوه دهنده‌ای بود که در دوران دولت نهم برای رای آقای کردان به دنبال خریدن نمایندگان مجلس بود و مرحوم زارعی سیلی محکمی به آن فرد رشوه‌دهنده زدند و نشان داد پاسداری فقط به لباس نیست و به عقیده و باور است.

 

وی افزود: در ماجرای برجام هم تمام مردم ایران اشک و گریه او را که از تعصب و غیرت ایرانی-اسلامی او بود را دیدند، راز گریه زارعی این بود که او گریه می‌کرد برای اینکه صداقت را در برخی از دوستانش نمی‌دید. رمز گریه او این بود که آینده برجام را می‌دید آینده‌ای که شاید با بصیرت سیاسی می‌توانست تصور کند و نتایج امروز برجام را ببیند.

 

سردار جلالی ادامه داد: مرحوم زارعی اعتماد و باور به دشمن در چرخه‌های سیاسی را تحمل نمی‌کرد و وقتی می‌دید برخی دولتمردان به امضای دشمنان اعتماد دارند، گریه می‌کرد. این گریه یک انقلابی است. گریه‌ای که می‌شناخت و می‌دانست که چه اتفاقی قرار است بیافتد و منافع ملی قربانی منافع جناحی می‌شود. گریه سردار زارعی باید بعنوان یک سمبل در ادبیات سیاسی کشور بازشناسی و تعریف شود.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به حضور هشت ساله مرحوم زارعی در مجلس شورای اسلامی و ۴ سال حضور وی بعنوان جانشین سازمان پدافند غیرعامل، گفت: شهید زارعی ۱۲ سال از سپاه دور بود، اما وقتی با او برخورد می‌کردید تمام خصلت‌های یک پاسدار را داشت. شاید برخی افراد که از پاسداری دور می‌شوند، تغییر کنند و رفتارشان تغییر کند، اما زارعی یک پاسدار نمونه بود و با اینکه ۱۲ سال از نظر عضویت از سپاه دور بود، اما همه آن ویژگی‌هایی که یک پاسدار در سال ۵۸ داشت را او کماکان داشت.

 

وی گفت: ایثارگری و اخلاص او به گونه‌ای بود که احساس می‌کردی حداکثر اخلاص ممکن را دارد و حتی اگر متوجه می‌شد جایی اشتباه کرده می‌گفت من اشتباه کردم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار