دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

دستگیری هفتمین عضو شورای شهر ساری+ جزئیات

رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری هفتمین عضو شورای شهر ساری به اتهام فساد مالی به دستور مقام قضایی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 14
کد خبر: ۷۰۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام اکبری اظهار داشت: در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی، هفتمین عضو شورای شهر ساری به اتهام فساد مالی به دستور مقام قضائی، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد.

 

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان این مطلب که طبق دستور مقام معظم رهبری و رویکرد دستگاه قضائی در مقابله با انواع فساد اقتصادی و مالی، خط قرمزی وجود ندارد، تاکید کرد: مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی مطالبه جدی مردم است ودادگستری استان نیز دراین راه مصمم است وبا به دست آوردن مستندات و دلایل کافی؛ ریشه فساد را می‌خشکانیم تا مردم شاهد اجرای عدالت در تمام سطوح جامعه باشند.

 

درراستای رسیدگی به پرونده تخلف شهرداری ساری شهردار و شماری از مدیران و کارکنان شهرداری ساری و اعضای شورای شهر دستگیر شدند.

 

شورای شهر ساری ۹ عضو دارد./ مهر

ارسال نظر