قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

روسیه:امیدوار به بازگشت بایدن به برجام هستیم

نماینده روسیه در اتحادیه اروپا گفت: ما امیدوایم در دوره جو بایدن آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر چیژوف روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: در زمان حاضر این شانس وجود دارد که ایالات متحده آمریکا در دولت جدید این کشور به برجام بازگردد.   

جو بایدن رئیس جمهوری منتخب امریکا اوایل ماه دسامبر جاری اعلام کرد که قصد دارد برای بازگشت واشنگتن به جمع شرکت کنندگان برجام درباره برنامه هسته ای ایران تلاش کند.

رئیس کمیسیون امور بین الملل دومای روسیه به تازگی گفت: آمریکا در دوره دولت جو بایدن به برجام بازمی گردد و پیمان استارت-۲ با روسیه را هم تمدید خواهد کرد.

پیشتر لئونید سلوتسکی روز دوشنبه با بیان این مطلب در بیانیه ای در کانال خود در یوتیوب افزود: انتظار می رود که در دوره حکومت بایدن، دولت آمریکا به اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بازگردد.

با این حال سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه به تازگی اعلام کرد که دلیلی برای اینکه درباره بازگشت آمریکا به برجام در مورد برنامه هسته ای ایران به عنوان یک مساله حل شده گفت و گو شود، وجود ندارد.  

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: باید به این نکته توجه داشت که ما برخلاف اعضای اروپایی برجام در زمان حاضر دلیلی نمی بینیم که درباره تغییراتی که دولت آینده آمریکا ممکن است در سیاست خود در جهت ایران انجام دهد گفت و گو کنیم زیرا که نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بطور رسمی هنوز جمع بندی نشده است.

وی گفت: "ایالات متحده باید تحریم های غیرقانونی خود را که مانع عملکرد طبیعی بخش نفتی ایران و کل بخش انرژی این کشور است، لغو کند.

ترامپ در ماه می سال ۲۰۱۸(اردیبهشت ۱۳۹۷)به بهانه های واهی، دستور خروج آمریکا از برجام را صادر کرد و با نقض تعهدات خود در چارچوب این توافق بین المللی و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که برای تایید برجام صادر شده بود، تحریم های علیه ایران را احیار کرد و کشورهای دیگر را نیز از همکاری با تهران منع کرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار