ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چین:از مذاکره مجدد بر سر توافق هسته‌ای برجام حمایت نمی کنیم

چین:از مذاکره مجدد بر سر توافق هسته‌ای برجام حمایت نمی کنیم نماینده چین در کمیسیون مشترک برجام گفته پکن از مذاکره مجدد بر سر توافق هسته‌ای برجام حمایت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر «فو کونگ»، مدیر کل اداره کنترل تسلیحاتی در وزارت خارجه چین بعد از نشست کمیسیون برجام گفته پکن از مذاکره مجدد بر سر برجام حمایت نمی‌کند.

فو که به عنوان نماینده چین در نشست امروز کمیسیون مشترک برجام حضور داشت گفت: «ایران به صراحت گفته هر زمانی که آمریکا به برجام برگردد و تمامی تحریم‌ها را رفع کند آنها آماده‌اند همه گام‌هایی را که در زمینه کاهش تعهداتشان برداشته‌اند به عقب برگردانند.»

او در مصاحبه با تلویزیون چین گفت: «فکر می‌کنم این نشانه‌ای روشن از طرف ایران است و ما هیچ دلیلی برای تردید کردن در آن نداریم، چون قبل از خروج آمریکا از توافق، رفتار ایران در اجرای این توافق، مثال‌زدنی بود.»

این مقام چین در ادامه ضمن تأکید بر اینکه چین با هر گونه تغییر در برجام مخالف است گفت بازگشت آمریکا به تعهداتش، از اهمیت کلیدی برای خارج شدن از بن‌بست برخوردار است.

او تصریح کرد: «ما معتقدیم مسئله کلیدی برای خارج شدن از این بن بست این است که آمریکا به برجام بازگردد.»

فو اضافه کرد: «البته منظور ما این است که آمریکا به تعهداتش ذیل برجام برگردد و همه تحریم‌های مرتبط با برجام را رفع کند، یعنی هم تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران و هم تحریم‌های وضع‌شده علیه طرف‌ها و افراد ثالث.»

مقام چین در ادامه تصریح کرد این موضعی است که همه طرف‌های برجام بر آن اتفاق نظر دارند: «البته، ایران هم باید به پایبندی به برجام برگردد. این دیدگاه ماست و من می‌گویم که این دیدگاهی است که همه طرف‌های برجام بر سر آن اتفاق نظر دارند.»

«نشست کمیسیون مشترک برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در روز چهارشنبه، ۱۶ دسامبر به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

مطابق مفاد برجام، کمیسیون مشترک مسئول نظارت بر اجرای توافقنامه است. کمیسیون مشترک، به ریاست دبیرکل سرویس اقدام خارجی، «هلگا ماریا اشمید»، از طرف نماینده عالی اتحادیه اروپا، جوزف بورل و با حضور نمایندگان چین، فرانسه، آلمان، روسیه، بریتانیا و ایران در سطح معاونان/مدیران سیاسی وزرای امور خارجه برگزار شد.

مشارکت کنندگان در پرتو چالش‌های موجود، درباره همکاری در خصوص حفظ برجام و نحوه اطمینان حاصل کردن از اجرای کامل و موثر آن از سوی تمامی طرفین بحث کردند. همچنین مشارکت کنندگان در خصوص برگزاری یک نشست غیررسمی وزاری امور خارجه دولت‌های عضو برجام در تاریخ اول دی ۱۳۹۹ (دوشنبه) به صورت ویدئو کنفرانس، توافق کردند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار