سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

جزئیات پیشنهاد جدید به ستاره پرسپولیس

هافبک عراقی تیم پرسپولیس تهران با جدایی از این تیم به لیگ ستارگان قطر می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  عدم دستیابی پرسپولیس به جام قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا 2020 با یک خبر عجیب دیگر برای طرفداران این تیم همزمان شد. بشار رسن عراقی در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران به صورت واضح مشخص کرد، تصمیم ندارد به ایران برگردد.

 

هافبک تیم پرسپولیس پس از 90 دقیقه بازی در فینال لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد بازی برابر اولسان هیوندای آخرین تجربه بازی او با پیراهن این تیم در یک مسابقه رسمی و از این پس به دنبال انتخاب مقصد جدیدش خواهد بود.

 

وقتی خبرنگار از رسن سوال کرد که تصمیم دارد با کاروان این تیم به ایران بازگردد یا خیر او پاسخ داد:"نه من در قطر می‌مانم و به ایران بازنخواهم گشت." این جمله مشخص کرد فعالیت این بازیکن پس از سه سال در این تیم به پایان رسیده است.

 

رسن از این رو در قطر ماندگار است که تصمیم دارد مذاکرات با تیم جدیدش را به صورت رسمی انجام بدهد. او در ماه گذشته در مذاکره با مدیران باشگاه اعلام کرده بود با وجود تمدید قرارداد یکساله قصد دارد این تیم را ترک کند و امروز او تیم قطر اس سی را به عنوان تیم جدیدش انتخاب کرده است.

 

هافبک 23 ساله که در تابستان امسال پیش از انتقال علی کریمی از استقلال تهران به تیم قطری مورد توجه مدیران این باشگاه قرار داشت پس از تمدید قرارداد با سرخپوشان تهرانی از برنامه‌های مدیران این باشگاه خارج شده بود اما چند ماه بعد دوباره مذاکرات برای جذب این بازیکن قوت گرفت تا او در نهایت تصمیم به ترک لیگ ایران بگیرد.

 

قطر اس سی به عنوان تیم چهارم لیگ ستارگان قطر پس از گذشت 9 هفته از مسابقات برنامه‌های نقل و انتقالات زمستانی را دنبال می‌کند و پیشنهاد قرارداد سه ساله با دستمزد سالانه 1.2 میلیون دلار را به بشار رسن پیشنهاد داده است. او در صورت قبول این پیشنهاد طی سه فصل 3.6 میلیون دلار دستمزد دریافت خواهد کرد؛ رقم قابل توجهی که می‌تواند یکی از دلایل رسن برای جدایی از پرسپولیس باشد.

 

رسن که در تابستان امسال مورد توجه باشگاه‌های بزرگ قطری از جمله الریان قرار داشت با اقامت در این کشور و عدم بازگشت به تهران به همراه پرسپولیس قرار است مذاکرات نهایی با قطر اس سی را دنبال کند و در صورت توافق طرفین او با آغاز پنجره نقل و انتقالات زمستانی به این تیم ملحق می‌شود./ ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار