پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تهران باید تعطیل شود

یک کارشناس محیط زیست با اشاره به تداوم روزهای ناسالم هوا در تهران گفت: طبق قانون هوای پاک با توجه به پایداری جوی تهران باید تعطیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر بهزاد اشجعی کارشناس آلودگی هوا و دبیر کمیته فنی صدور مجوزهای زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تداوم روزهای ناسالم هوای در تهران گفت: در این شرایط باید حتماً کمیته اضطرار تشکیل و برای تعطیلی تهران فکری شود.

 

وی با اشاره به اینکه طبق آئین نامه‌های قانون هوای پاک تداوم دو روز با شرایط نارنجی و قرارگیری شاخص کیفیت هوا بالاتر از عدد ۱۰۰ مساوی با شرایط اضطرار است، ابراز داشت: بنابراین تصمیمات اتخاذ شده هم باید مساوی با شرایط قرمز باشد.

 

اشجعی با اشاره به اینکه بنابر پیش بینی هواشناسی تداوم آلودگی هوا تا روز چهارشنبه در شهرهای صنعتی از جمله تهران ادامه خواهد داشت، گفت: براساس این شرایط تهران روز سه شنبه در تهران باید محدودیت‌های عبور و مرور در نظر گرفته شود و فعالیت‌های عمومی شهر تعطیل شود.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده