بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را آزاد کرد شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند الجولانی به بغداد نمی‌رود آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد آغاز سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا

الحریری: لبنان با خطر فروپاشی خطرناکی روبه رو است

نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه در لبنان ضمن هشدار درباره تبعات تأخیر در تشکیل این کابینه گفت که گفت‌وگوها تا زمان تشکیل دولت جدید ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «سعد الحریری»، رئیس جریان المستقبل و نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه در لبنان گفت این کشور با خطر فروپاشی خطرناکی روبه‌رو است.

او چهارشنبه در نشستی خبری اظهار داشت که کابینه جدید باید از بین متخصصان و کارشناسان ایجاد شود. الحریری گفت که دیگر وقتی نمانده و در صورت عدم تشکیل دولت این کشور به سرعت فروخواهدپاشید.

او گفت که مذاکرات و گفت‌وگو با احزاب و جریان‌های سیاسی در این کشور تا زمان تشکیل دولت جدید ادامه خواهد داشت.

نخست‌وزیر اسبق لبنان گفت که امیدوار است که گروه‌های سیاسی به فکر وضعیت و معیشت مردم باشند و برای تشکیل کابینه جدید همکاری داشته باشند.

به دنبال انفجار مهیب در بندر بیروت به تاریخ چهارم آگوست (۱۴ مرداد) و وارد آمدن خسارت گسترده به این بند و پایتخت لبنان، بحران در این کشور عمیقتر شد و تلاش‌ها برای تشکیل دولت جدید بعد از استعفای دولت حسان دیاب به ثمر ننشست و سعد الحریری طی ماه های اخیر، بعد از انصراف مصطفی ادیب مأمور به تشکیل کابینه شده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار