سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آخرین اخبار از پرداخت بیمه بیکاری کرونا به مشمولان

بایندریان درباره آخرین اخبار از پرداخت بیمه بیکاری کرونا به مشمولان، توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بایندریان رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین اخبار از پرداخت بیمه بیکاری کرونا به مشمولان، اظهار کرد: بخشی از بیمه بیکاری کرونا که برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت برای بیکاران کرونایی در نظر گرفته شده بود، پرداخت شده است.

 

وی با بیان اینکه ۹۱ هزار نفر هنوز بیمه بیکاری کرونا را دریافت نکرده‌اند، گفت: در دو مرحله لیست این افراد را برای سازمان برنامه و بودجه ارسال کرده‌ایم و برای هفته آینده به احتمال زیاد پرداخت آن‌ها صورت خواهد گرفت.

 

بایندریان با اشاره به اینکه افرادی را که بعد از خرداد همچنان بر سر کار نرفته بودند و بیکاری آن‌ها ادامه دار بود، بیمه بیکاری کرده‌ایم، ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری به آن‌ها پرداخت کرده است، هرچند تعدادی از این افراد هنوز برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت بیمه بیکاری کرونا را دریافت نکرده‌اند.

 

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پرونده بیمه بیکاری کرونا تاکنون بسته نشده است؟ تصریح کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا پرداخت مقرری بیمه‌بیکاری کرونا بر عهده دولت بود و از محل صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد اما دولت با مشکل تامین اعتبار در پرداخت بیمه بیکاری روبرو شد به همین دلیل بیمه بیکاری کرونا به تمامی افراد واریز نشده است.

 

وی با بیان اینکه هفته آینده بیمه بیکاری کرونا برای ۹۱ هزار نفر از جاماندگان واریز خواهد شد، بیان کرد: گروهی از افراد که شماره شبا آن‌ها ناقص بود و لیست آن‌ها پس از ارسال به خزانه مجدد به سازمان تامین اجتماعی ارجاع داده شده بود، هنوز پرداخت نشده است.

 

بایندریان اضافه کرد: حدود ۱۵ هزار نفر به دلیل ایراد در اطلاعاتشان موفق به دریافت بیمه بیکاری نشده اند و هفته آینده لیست آن‌ها به ادارات کار برای رفع اشکال ارجاع داده می‌شود.

 

رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم تا ۱۰ روز آینده اطلاعات این افراد اصلاح شده و به خزانه دولت برای واریز ارسال شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر