ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

رییس مجلس: گفتگوهای سران قوا برای رفع تحریم‌ها تأثیرگذار است

رئیس مجلس گفت: مسائل تحریمی یکی از مباحث این نشست بود و بایستی به خنثی سازی تحریم اولویت دهیم و به همین دلیل گفتگوهای سران قوا برای رفع تحریم‌ها تأثیرگذار است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۸ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 28
کد خبر: ۷۲۱۱۵

گزارش راهبرد معاصر  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پس از پایان جلسه سران قوا که به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار شد با بیان اینکه امروز میزبان رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه در مجلس بودیم که این اولین جلسه‌ای است که سران قوا در مجلس یازدهم حضور دارند و ان‌شاءالله این رفت و آمدها و تداوم‌ این دیدارها تکرار شود، گفت: بدون شک این نشست‌ها می‌تواند در حل مشکلات مفید بوده و مشکلات با استمرار گفت و گوها حل شود.

وی افزود: مسائل تحریمی یکی از مباحث این نشست بود و بایستی به خنثی سازی تحریم اولویت دهیم و به همین دلیل گفتگوهای سران قوا برای رفع تحریم‌ها تأثیرگذار است.

رئیس مجلس درباره لایحه بودجه 1400 با بیان اینکه این لایحه هم‌اکنون در کمیسیون تلفیق در حال بررسی است، تصریح کرد:‌ بودجه یک سند مالی سالانه است و واقعیتی که وجود دارد این است که این سند، سند حکمرانی است که هم در سیاست‌های مالی و وضعیت هزینه و درآمدی دولت و در سیاست‌های پولی یعنی زندگی مردم را رقم می‌زند. سیاست‌های بودجه در راستای سیاست‌های پنج ساله بوده و بسیار مهم و حیاتی است.

قالیباف اظهار امیدواری کرد با هماهنگی با دولت در بودجه و بخش‌های مختلف اقتصادی قوه مجریه، وزرا و کارشناسان آنها که ما هم اکنون شبانه روزی با آنها همکاری و همفکری داریم، در نهایت بودجه را به تصویب برسانیم.

وی همچنین با اشاره به جلسه پیشین شورای عالی هماهنگی اقتصادی گفت: مباحث مربوط به معیشت، سلامت و رسیدگی به قشر مستضعف و محرومیت‌زدایی و همچنین بحث تولید اولویت‌های اساسی سال آتی است. باید صادرات بر واردات غلبه پیدا کرده و تراز کشور را مثبت کنیم، ضمن این که باید در حوزه درآمدی هم روش‌هایی پیگیری شود که کسری تراز عملیاتی را کاهش دهیم. هر قدر کسری تراز عملیاتی را بالا ببریم فشار بیشتری به مردم می‌آید. لذا باید به این موضوع توجه کنیم.

قالیباف اضافه کرد: در حوزه واکسن کرونا و حمایت از آسیب‌دیدگان کرونا در سال 1400 باید توجه بیشتری صورت گیرد. ضمن این که اعتبار لازم هم برای تولید واکسن و خرید واکسن در نظر بگیریم و به همین دلیل باید اولویت ویژه‌ای هم برای این موضوع قائل شویم. باید بودجه را با حداقل تورم و مبتنی بر درآمدهای حقیقی و پایدار داشته باشیم تا اقتصادی شکوفا را در سال آینده شاهد باشیم.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر