ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

توقف مزایده ساختمان فدراسیون فوتبال

شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی فروش ساختمان فدراسیون فوتبال برای رسیدن به طلب دو میلیون یورویی خود را تا پایان سال ۱۳۹۹ متوقف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر برگزاری مزایده و فروش ساختمان فدراسیون فوتبال توسط شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) متوقف شد. این شرکت تا پایان سال به مسئولان این فدراسیون فرصت داده تا باقی مانده بدهی دو میلیون یورویی خود را پرداخت کنند.

این اتفاق پس از پادرمیانی مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و گفت‌وگو با محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت پذیرفت. وزیر تعاون امروز خبر داد که قرار است با قول مساعد وزیر ورزش، روند فروش ساختمان این فدراسیون متوقف شود و تا پایان سال باقی‌مانده مطالبات شستا بازگردانده شود.

طی ماه‌های گذشته شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی به منظور وصول طلب دو میلیون یورویی از این فدراسیون اقدام به توقیف اموال فدراسیون از طریق مراجع قضایی کرده بود و روز گذشته از برگزاری مزایده برای فروش ساختمان فدراسیون خبر داد. 

فدراسیون فوتبال آبان ۹۸ برای پرداخت دستمزد مارک ویلموتس، سرمربی سابق تیم ملی، اقدام به استقراض دو میلیون یورویی از شرکت پتروشیمی فن آوران، یکی از مجموعه‌های وابسته به تامین اجتماعی کرده بود و تا به حال فقط ۱۶ میلیارد تومان به این هلدینگ اقتصادی بازگردانده است.

ایسنا

ارسال نظر