افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

سخنان حاجی‌میرزایی درباره بازگشایی مدارس و وضعیت دانش آموزان

سخنان حاجی‌میرزایی درباره بازگشایی مدارس و وضعیت دانش آموزان وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چاقی ۳۰ درصد و لاغری زیاد ۶ درصد دانش‌آموزان گفت: باید به تدریج مدارس را باز کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه طرح کنترل وزن دانش‌آموزان اظهار کرد: آموزش و پرورش مسئول آموزش دانش‌آموزان است و باید آنها را در ساحت‌های مختلف تربیت کند در کنار اینها یکی از جنبه‌های تربیتی دانش‌آموزان تربیت بدنی و مراقبت از سلامت آنها است.

 

وی افزود: امسال پروژه ملی بزرگی را اجرا کردیم و توده بدنی همه دانش‌آموزان بررسی شد، این کار مبتنی بر داده‌های ثبتی است و برای 13 میلیون و 290 هزار دانش‌آموز شاخص توده بدنی مشخص شد.

 

6 درصد دانش‌ آموزان دچار سوءتغذیه

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس نتایج به دست آمده 6 درصد دانش‌آموزان لاغر، بسیار لاغر و دچار سوء تغذیه هستند که نیازمند مراقبت جدی‌اند، 64 درصد دانش‌آموزان وزن طبیعی دارند و 30.1 درصد آنها دچار اضافه وزن یا چاقی هستند.

 

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه هم اکنون به داده‌های ارزشمندی دست یافته‌ایم که برای وزارت بهداشت، وزارت ورزش و جوانان، صنایع غذایی و صدا و سیما به منظور افزایش آگاهی خانواده‌ها بسیار مفید است، ادامه داد: برای دانش‌آموزانی که چاق هستند باید الگوی تغذیه تغییر کند و آنها را راهنمایی و مشاوره می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: برای تمام دانش‌آموزان کارنامه صادر می‌شود که وضعیت توده بدنی آنها را مشخص می‌کند و توصیه‌هایی که باید رعایت کنند ارائه خواهد شد.

 

چاقی دانش‌آموزان 8 درصد افزایش داشت

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سال 95 حدود 21 درصد دانش‌آموزان چاق بودند و هم اکنون به 30.1 درصد رسید که 8 درصد افزایش داشته است، متذکر شد: یکی دیگر از برنامه‌های ما تحرک است و در شبکه شاد و تلویزیون، برنامه‌هایی تدارک دیده شده است تا حالا که دانش‌آموزان نمی‌توانند به مدرسه بیایند در خانه تحرک داشته باشند.

 

وی افزود: هدف گذاری ما، سه درصد کاهش چاقی دانش‌آموزان تا پایان سال تحصیلی جاری است.

 

باید به تدریج مدارس را باز کنیم

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بنده به عنوان متولی دستگاه تعلیم و تربیت مخاطرات دور بودن دانش‌آموزان از مدرسه را به ستاد ملی کرونا اعلام کرده‌ام، گفت: معتقدم خطرات دور ماندن از مدرسه بسیار زیاد است. سلامت روانی، اجتماعی و جسمی دانش‌آموزان به خطر می‌افتد و باید به تدریج مدارس را باز کنیم حتی با چند دانش‌آموز یا یک روز در هفته تا ارتباط دانش‌آموز با مدرسه برقرار شود. ستاد ملی کرونا صحبت‌های ما را شنید اما به دلیل نگرانی هایی که داشتند آن را موکول کردند به فرصت دیگری که در دستور کار قرار بگیرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار