۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

مشکل پرسپولیس از نگاه این پیشکسوت

حسن خان‌محمدی درباره دیدار پرسپولیس برابر ذوب‌آهن اظهار کرد: بازی دو نیمه متفاوت داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن خانمحمدی درباره دیدار پرسپولیس برابر ذوب‌آهن اظهار کرد: بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه نخست پرسپولیس واقعا عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و بازی را کنترل کرده بود اما در نیمه دوم، بازی در اختیار ذوب‌آهن بود.

 

وی افزود: در این دیدار پرسپولیس در دقایق پایانی گل دریافت کرد و دیگر فرصتی نداشت که بخواهد گل برتری را به ثمر برساند. به همین خاطر بازی به تساوی کشیده شد و پرسپولیس برنده بازی نبود. من فکر می‌کنم پرسپولیس می‌توانست برابر ذوب‌آهن برنده باشد اما در نیمه دوم بازی شرایط طوری رقم خورد که تیم شادابی نیمه نخست را نداشت.


وی ادامه داد: بعد از دوری از فضای مسابقه و در ادامه شکست در فینال لیگ قهرمانان آسیا، پرسپولیس نیاز دارد که خود را از نظر روحی بازسازی کند. تیم شادابی گذشته را ندارد که این امر باعث شده نتوانند از برتری خود برابر حریف بهره ببرند. تیم نیاز دارد یک ریکاوری روحی شود تا دوباره به روزهای اوج خود بازگردد. ان‌شالله در آینده شرایط تغییر کند و دوباره پرسپولیس به روزهای اوج خود بازگردد.

 

خان‌محمدی در ادامه درباره ضعف خط حمله پرسپولیس هم گفت: پرسپولیس در خط حمله مشکل دارد و این مشکل باید حل شود. در نبود عیسی آل‌کثیر تیم در خط حمله دچار مشکل شده که کادر فنی باید فکری به حال این شرایط کند.

 

او در پایان در پاسخ به این سوال که نبود بشار رسن چقدر در عملکرد فنی تیم تاثیر دارد، گفت: بشار بازیکنی طراح و بازیساز بود و حالا که تیم را ترک کرده، قطعا جای خالی او حس می‌شود. بنابراین کادر فنی پرسپولیس باید فکری به حال این موضوع هم بکند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار