سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد
حسن عابدینی، کارشناس مسائل سیاسی، در گفت و گو با راهبرد معاصر تشریح کرد:

4 راهبرد آمریکا در منطقه که توسط شهید سلیمانی خنثی شد

حسن عابدینی: ایالات متحده آمریکا طی بیست سال گذشته چهار راهبرد را برای غرب آسیا طراحی کرده بود که هر چهار راهبرد به مدد فرماندهی، مقاومت، سازماندهی و هماهنگی که بین گروه های مقاومت با فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی صورت گرفته بود ناکام ماند از این نظر آمریکا به دنبال ترور و حذف فیزیکی سردار قاسم سلیمانی بر آمد.
حسن عابدینی، کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۳۰

4 راهبرد آمریکا در منطقه که توسط شهید سلیمانی از بین رفت

 

حسن عابدینی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با راهبرد معاصر در خصوص چرایی هدف قرار دادن شهید قاسم سلیمانی راهبردهای آمریکا را در منطقه که منتهی به این موضوع شد را مورد بررسی قرار داد و گفت: ایالات متحده آمریکا طی بیست سال گذشته چهار راهبرد را برای غرب آسیا طراحی کرده بود که هر چهار راهبرد به مدد فرماندهی، مقاومت، سازماندهی و هماهنگی که بین گروه های مقاومت با فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی صورت گرفته بود ناکام ماند از این نظر آمریکا به دنبال ترور و حذف فیزیکی سردار قاسم سلیمانی بر آمد.

 

وی دراین باره توضیح داد: نخست اینکه آمریکا و غرب تلاش کردند تا کشورهای منطقه غرب آسیا را تجزیه کنند حتی در زمان های مختلف انتشار نقشه های کشورهای منطقه نیز نشان دادهد شد که با تجزیه مورد نظر آنها نقشه جدید خاورمیانه و غرب آسیا چگونه می شود. همان زمان خانم رایس به عنوان وزیر امور خارجه دوران جورج بوش پسر به صراحت اعلام کرد ما به دنبال تولد خاورمیانه جدید هستیم بنابراین آنها خود جای هیچ شک و شبهه ای را برای این موضوع باقی نگذاشتند.

 

 کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: آمریکا تلاش می کرد تا کشورهای منطقه را با دستاویز قرار دادن مسائل نژادی و زبان و ایل و طوایفی و دینی  شیعه و سنی و زیدی و.. دچار اختلاف و تفرقه کنند تا راحت تر تجزیه را به منصه ظهور برسانند اما علی رغم تلاش های انجام شده این موضوع شکست خورد و حتی آخرین مرحله درمورد اقلیم کردستان عراق تا مرحله همه پرسی نیز داشت پیش می رفت در حالی که دوست و دشمن معتقد هستند سردار سلیمانی فرد بارز در به شکست کشاندن تجزیه کشورهای منطقه توسط آمریکا و اسرائیل بود.

 

حسنم عابدینی درخصوص تولد داعش و هدف طولانی مدت آشوب کشی منطقه توسط آمریکا گفت: آمریکایی ها داعش را برای هدف ها و زمان های طولانی خلق کردند آنها می خواستند با تولد داعش مردم منطقه را دهه ها درگیر جنگ طوایفی  و مذهبی مطرح شد غربی ها انتظار داشتند که این جنگ سی سال مثل جنگ مذهبی کنند اما با تلاش ها و مجاهدت های مدافعان حرم به رهبری حاج قاسم سلیمانی داعش سرنگون شد و سرنگونی حوزه جغرافیایی داعش نشان داد مقاومت اسلامی از برنامه بلند مدتی برخوردار است که آمریکا قدرت حذف و رویارویی و شکست مقاومت را درمنطقه ندارد بنابراین همه به خوبی می دانند سردار قاسم سلیمانی دراین موضوع مهم چه نقش خطیری را ایفا می کرد.

 

عابدینی درباره راهبرد سوم آمریکا تصریح نمود: موضوع سوم دولت سازی بود. غربی ها تلاش کردند با اشغال افغانستان و عراق عملا زمینه را برای ایجاد دولت هایی در چارچوب منافع غرب تشکیل دهند اما این دولتها در گذر زمان از آمریکا فاصله گرفتند در اواخر دوران حکومت حامد کرزای عملا وی دیدگاه های بیگانه را نقد می کرد و از آمریکایی ها اندکی فاصله گرفت.

 

وی توضیح داد: ایجاد کمربند امنیتی برای رژیم صهیونیستی موضوعی است که آمریکایی ها به شدت به دنبال آن بودند که با مجاهدت های مقاومت این موضوع نیز با شکست مواجه شد بنحوی که شاهد هستیم امروز رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری دچار بحران اجتماعی سیاسی و حتی امنیتی است به گونه ای که گروه های مقاومت اسلامی مثل جهاد اسلامی و حماس به صورت علنی و در روز روشن رزمایش نظامی برگزار می کنند و از تهدیدات رژیم صهیونیستی ابایی ندارند بنابراین آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز در این زمینه ناموفق بودند.

 

حسن عابدینی با اشاره به هزینه های بالای آمریکا در منطقه و شکست توطئه های آمریکا گفت: این چهار راهبرد که هیچ گاه نیز برای سردمداران زور و سلطه محقق نشد بیش از 7 هزار میلیارد دلار هزینه مالی یا به گفته دونالد ترامپ 7 تریلیون دلار به مردم آمریکا مالیات مضاعف تحمیل کرد تا آنها در منطقه ما بلند پروازی کنند اما حاج قاسم تمامی پروژه های آنها را خنثی و شکست داد.

 

 وی علت به نتیجه رسیدن آمریکا و شخص ترامپ را برای حذف فیزیکی شهید قاسم سلیمانی اینگونه بیان کرد: بنابراین چون آمریکایی ها و سردمداران غربی معتقد بودند علت شکست راهبردهایشان جمهوری اسلامی ایران است و چون قافله سالار ایران در حوزه مقاومت اسلامی هم حاج قاسم سلیمانی است بنابراین تلاش کردند تا ایشان را به شهادت برسانند گرچه همگان معترف هستند که خون حاج قاسم سلیمانی نه فقط دراین مدت موجب تضعیف محور مقاومت نشده بلکه سبب اوج گیری و تقویت مقاومت درعراق، سوریه، لبنان و یمن و حتی فلسطین شده، لذا قدرت افزایی و تحقق اهداف مقاومت بعد از شهادت سردار سلیمانی نشان می دهد دشمن در این زمینه هم دچار خطای محاسباتی شده و نمی تواند ریشه مقاومت و ایستادگی درمنطقه را بخشکاند.

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار