پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

آغاز فرآیند غنی‌سازی ۲۰ درصد اورانیوم در سایت فردو+جزئیات

سخنگوی دولت گفت: اعتبار آیین‌نامه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها تامین و فرآیند تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد آغاز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۹۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت علی ربیعی سخنگوی دولت از دستور رئیس جمهور برای تامین اعتبار قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها خبر داد و گفت: در هفته گذشته نیز رئیس جمهور در نامه ای به جناب آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در خصوص تامین بودجه بخشی از این قانون در سال ۱۳۹۹ دستور لازم را داده است.

 

وی افزود: همچنین رئیس جمهور در روزهای گذشته دستور اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را صادر و از ساعاتی پیش فرآیند تزریق گاز شروع شد و تا ساعاتی دیگر اولین محصول اورانیوم غنی شده UF6 به دست خواهد آمد.

 

ربیعی تصریح کرد: کلیه این فرآیند پس از انجام اقدامات اولیه از قبیل اطلاع‌رسانی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و تحویل پرسشنامه طراحی بر مبنای تعهدات پادمانی کشور صورت گرفته است.

 

سخنگوی دولت تاکید کرد: مواضع دولت در خصوص این قانون به صراحت اعلام شده است. با این حال دولت خود را ملزم به اجرای قانون می داند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کرامت سلیمی
France
۰۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۶
0
0
غنی سازی 20 درصد که چیزی نیست.

حتی اگر ایران ادعا کند که درصد اورانیوم غنی شده را به 100 درصد رسانده و چند هزار تن هم ذخیره دارد، امریکا باز هم هیچ اهمیتی نمی دهد. چون مقامات امریکایی از حقیقت ماجرا خبر دارند و می دانند که نه اورانیوم غنی شده ای در کار است و نه چیزی به نام بمب اتمی وجود خارجی دارد.

( خودشان حدود 8 دهه با این دروغها و ایجاد ترس در دل ملتها ان طور که خواستند دنیا را بر اساس منافع نامشروعشان مهندسی و هدایت کردند و ملتها را به بردگی گرفتند)

به جای انتشار چنین اخباری به سوال زیر پاسخ دهید:


اگر طبق گفته خودشان در یک بمب اتمی 50 تا 60 کیلوگرم اورانیوم غنی شده به کار رفته است پس قارچی که ده ها هزارتن و یا بیشتر وزن دارد چگونه ایجاد می گردد. اصل بقای جرم که نمی تواند نقض شود.
از تمامی افراد اعم از دانشمندان و فیزیکدانان ( مخصوصا" افرادی که عنوان دانشمند هسته ای را یدک می کشند) و همچنین سیاستمداران و دولتمردان بخواهید که به میدان بیایند و به این سوال جواب دهند . مطمئن باشید که هیچکدام از انها نخواهند توانست به شما پاسخی مجاب کننده بدهند. ناتوانی انها در پاسخ به این سوال باعث افشای دروغ بودن چیزی به نام بمب اتمی می شود. انوقت در چنین فضایی ملتها می توانند به دنبال عدالت اجتماعی و دنیای بدون جنگ باشند.
آخرین اخبار