عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

درخواست جدی بایدن از معترضان و هواداران ترامپ

رئیس جمهور منتخب آمریکا طی یک نطق تلویزیونی از ترامپ خواست تا به محاصره کنگره که از سوی طرفدارانش صورت گرفته، پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جو بایدن، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ که قرار بود کنگره این کشور طی ساعات پیش وی را به عنوان رئیس جمهور آمریکا تایید کند، پس از اغتشاشات و هجوم هواداران دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا که انتخابات ۲۰۲۰ را مردود دانسته و معتقد است در آن تقلب صورت گرفته با حضور در شبکه خبری سی بی اس، خطاب به ترامپ از وی خواست تا از معترضان بخواهد به محاصره ساختمان کنگره پایان دهند.

 

وی افزود: دموکراسی ما در این ساعت، تحت حملات بی‌سابقه‌ای قرار گرفته که تا این لحظه شاهد آن نبودیم.

 

بایدن اظهار کرد: این تنها بخش کوچکی از افراطی‌هایی هستند که به بی‌قانونی پایبند هستند.

 

رئیس جمهور منتخب آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰، با بیان اینکه این قضایا و اتفاقات ریشه در اغتشاش دارد و همین الان باید پایان یابد، اظهار کرد: رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهم در تلویزیون حاضر شده و به سوگند خود عمل کند.

 

بایدن ادامه داد: ترامپ باید از قانون اساسی آمریکا دفاع کند و خواستار پایان این محاصره [کنگره]شود چرا که، این یک اعتراض نیست، بلکه یک شورش است.

 

وی تاکید کرد: آیندگان امروز را قطعا روزی دردناک توصیف می‌کنند، آن هم از این جهت که دموکراسی بسیار شکننده است.

 

پس از این سخنان بایدن، دونالد ترامپ نیز با انتشار پیامی ویدئویی در صفحه توئیتر خود از معترضین درخواست کرد تا به خانه بازگردند.

 

وی اظهار کرد: همه می‌دانند که انتخابات از ما دزدیده شده است با این وجود ما حزب قانون و نظم هستیم باید به خانه‌های خود برگردید، ما نمی‌خواهیم کسی آسیبی ببینید.

 

ترامپ تاکید کرد: انتخابات پر از تقلب بود، ولی ما صلح می‌خواهیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده