رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

رئیسی:زمینه برای قانونمندکردن فعالیت کوله‌بران فراهم شود

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه قاچاقچی اصلی همان کاخ‌نشینی است که از عده‌ای کوله‌بر سوءاستفاده می‌کند گفت: کوله‌بری یک مسئله است و قاچاق حرفه‌ای یک مسئله دیگر؛ باید با جریاناتی که از کوله‌برها سوءاستفاده می‌کنند برخورد شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، سید ابراهیم رئیسی در دیدار با اعضای شورای تأمین استان کرمانشاه اظهار داشت: وزارت صمت، گمرک و نیروی انتظامی با اجرای مصوبه دولت و فراهم کردن زیرساخت‌های بازارچه مرزی در کرمانشاه، زمینه را برای قانونمندکردن فعالیت کوله‌بران فراهم کنند.

رئیس قوه قضائیه افزود: ما به عنوان حکومت مسئولیت داریم؛ هر دستگاهی در این زمینه اعم از قوه قضاییه و نیروی انتظامی و دستگاه‌های اطلاعاتی و وزارت بهداشت و غیره باید وظایف کار خودشان را انجام دهند.

رئیسی خاطرنشان کرد: اینکه ما کاری که انجام می‌شود را ساماندهی نمی‌کنیم و بعد افراد را به عنوان «متخلف» تلقی می‌کنیم اصلاً قابل قبول نیست و این قطعاً ناتوانی محض است.

وی با بیان اینکه "قاچاقچی اصلی همان کاخ‌نشینی است که از عده‌ای کوله‌بر سوءاستفاده می‌کند" افزود: کوله‌بری یک مسئله است و قاچاق حرفه‌ای یک مسئله دیگر و باید با جریاناتی که کوله‌برها را سازماندهی کرده و از آنها سوءاستفاده می‌کنند برخورد کرد.

خبرآنلاین

ارسال نظر