اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه خوزستان همچنان روی خط گرما؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در شوش زمان و ساعت خورشید گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان چه بود؟ این زن ریاضیدان تاریخ را تغییر داد + عکس هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها

جان باختن 3 کارگر در دیگ روغن

منابع خبری ایلنا از وقوع یک حادثه منجر به فوت برای سه نفر از کارگران شاغل در واحد تولیدی پترو آسام پیشرو در استان قزوین خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر براساس اطلاعاتی که از سوی فعالان صنفی کارگری استان قزوین در اختیار ایلنا قرار گرفته است، این حادثه در شامگاه روز چهارشنبه (۱۷ دی ماه) برای سه تن از کارگران کارخانه پترو آسام پیشرو که در زمینه تولید چرم فعالیت دارد ، اتفاق افتاده است.

از قرار معلوم کارگر ان متوفی که ظاهرا سابقه کاری نسبتا بالایی نیز دارند در روز حادثه هنگام کار کنار دیک روغن ایستاده بودند که به ناگهان داخل دیگ سقوط می‌کنند و براثر این حادثه جان خود را از دست می‌دهند.

هنوز علت این حادثه که در شهرستان بوئین زهرا رخ داده اعلام نشده است اما منابع ایلنا بر اساس گزارش اولیه مسئولان می‌گویند با سقوط یکی از کارگران به داخل دیگ روغن، کارگر دوم وسوم نیز برای نجات همکاران خود اقدام کرده‌اند که متاسفانه مثمر ثمر واقع نشده وهر سه جان می‌بازند.

در این رابطه قدرت‌اله مهدیخانی (مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین) ضمن تایید خبر این حادثه گفت: این حادثه نیز در شامگاه روزچهارشنبه در واحد پتروآرسام پیشرو رخ داد که منجر به فوت سه کارگر شده است.

این مقام مسئول بابیان اینکه مطابق مقررات بروز هرگونه حادثه در واحد‌های تولیدی بررسی می‌شود افزود: کارگرانی که فوت کرده‌اند یکی از اتباع افغانستان و دو نفر دیگر نیز ایرانی و اهل قروه کردستان بودند که در این شرکت کار می‌کردند.

ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار