دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه:نظام انتخاباتی امریکا مستعد بروز خشونت است

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، نظام انتخاباتی کهنه آمریکا با معیارهای دموکراتیک مدرن ناسازگار بوده و مستعد بروز خشونت است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گفت، حمله روز گذشته به کنگره آمریکا نشانه کهنه و متناقض بودن نظام انتخاباتی این کشور است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، زاخارووا در جمع خبرنگاران گفت: «این مسئله داخلی آمریکا است. [این حمله] بار دیگر خاطرنشان کرد که نظام انتخاباتی کهنه آمریکا با معیارهای مدرن دموکراتیک هم‌خوانی ندارد و به همین دلیل مستعد خشونت است».

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: «در این میان رسانه‌های آمریکایی ابزاری برای درگیری سیاسی تبدیل شده‌اند. آرزو داریم مردم آمریکا بتوانند بر این لحظات احساسی تاریخ خود با سربلندی قائق آیند».

زاخارووا پیش‌تر در حساب «فیسبوک» خود در واکنش به این حادثه نوشته بود: «ایالات متحده دیگر هرگز قادر نخواهد بود به جهان بگوید ما معیار و نمونه کامل دموکراسی هستیم».

چهارشنبه شب در حالی که جلسه مشترک کنگره آمریکا برای تأیید نهایی پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری در جریان بود، عده‌ای از هواداران ترامپ که در مقابل این ساختمان تجمع کرده بودند، به داخل آن یورش بردند.

در جریان این حمله ۴ نفر کشته شده و ۱۴ مأمور پلیس واشنگتن مجروج شدند. به گفته سخنگوی اداره پلیس پایتخت آمریکا تا کنون ۵۲ در نفر از این مهاجمین بازداشت شده‌اند.

علاوه بر این، نیروهای پلیس دو بمب را در مجاورت ساختمان‌های مرکزی کمیته ملی حزب هر دو دموکرات و جمهوری‌خواه کشف کردند.

هنگام وقوع این حمله، جلسه مشترک کنگره لغو اما پس از ساعاتی از سر گرفته شد. در جلسه مشترک نمایندگان سنا و مجلس نمایندگان آمریکا، بایدن با کسب ۳۰۶ رأی الکترال در مقابل ترامپ با ۲۳۲ رأی الکترال پیروز شد و رسماً به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مورد تأیید قرار گرفت.

ترامپ نیز که پیش‌تر با اظهارات جنجالی و تحریک‌آمیز خود، آتش این خشونت‌ها را کرده بود، در بیانیه‌ای قول انتقال «منظم» قدرت به بایدن را داد.

فارس

ارسال نظر