جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

اتخاذ تدابیر مواجهه با ویروس جدید کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از در نظر گرفتن تدابیر لازم برای مواجهه با ویروس تغییر شکل یافته کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر منوچهر کرمی امروز اظهار کرد: با توجه به ضرورت آمادگی کامل برای پاسخ به ویروس تغییریافته کرونا با توجه به گزارش سازمان جهانی بهداشت مبنی بر مشاهده جدید ویروس در انگلیس و سایر کشورها و گزارش مشاهده یک مورد در ایران، آمادگی بیش از پیش در استان همدان صورت گرفته است.

 

وی افزود: با وجود مشاهده روند کاهش و روند کاهش جدی موارد بستری و مرگ در استان فعالیت برای شناسایی موارد بیماری در مراکز سرپایی به شکل بیماران خفیف یا فاقد علامت با هدف قطع زنجیره انتقال تداوم دارد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: اگرچه شاهد کاهش روند بیماری هستیم اما با توجه به اینکه ویروس به طور معمول همزمان با چرخش در طول زمان دچار تغییرات می شود این وضعیت ممکن است منجر به ایجاد نوع جدید بیماری شود.

 

وی ادامه داد: با وجود شرایط خوب کنونی استان انتظار می‌رود مردم رعایت اقدامات پیشگیرانه یعنی حفظ فاصله اجتماعی، شستشوی مکرر دست‌ها و اجتناب از دورهمی را در دستور کار قرار دهند.

 

کرمی اضافه کرد: اقدامات لازم در کشور برای شناسایی موارد احتمالی گردش ویروس در حال انجام است به طوریکه در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تدابیر لازم برای مواجهه با ویروس در نظر گرفته شده است.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار