نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

درگیری‌ در الناصریه عراق با یک کشته و ده‌ها زخمی

درگیری معترضان عراقی با نیروهای امنیتی در مرکز استان ذی‌قار عراق با یک کشته از نیروهای پلیس و ده‌ها زخمی پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عراق گفتند در جریان درگیری‌های استان ذی‌قار این کشور یک نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شده‌اند.

شبکه «الحیاة العراقیة» به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی امنی (الاعلام الحربی) یکشنبه گزارش داد که طی درگیری‌ها و حوادث امروز در استان ذی‌قار و مرکز آن، شهر الناصریه یک نیروی پلیس کشته شده و ۳۴ نفر دیگر زخمی شده است.

بر اساس گزارش‌ها، افراد معترض و تظاهرات کنندگان با نیروهای امنیتی در میدان «الحبوبی» واقع در مرکز شهر الناصریه درگیر شده و این درگیری‌ها به خشونت کشیده شده است.

این حوادث واکنش‌ جریان‌های سیاسی عراق در پی داشت با این حال واکنش‌ها متفاوت بوده است.

ائتلاف النصر به ریاست «حیدر العبادی»، نخست‌وزیر اسبق عراق در بیانیه‌ای حوادث امروز ناصریه را «نقض آشکار کرامت و زیر پا گذاشتن آرزوهای آن‌ها و نقض ارزش‌های دولت و امنیت جامعه» دانست و خواستار بازبینی‌ جدی در ارزیابی و کنترل اوضاع و تصحیح مسیر به گونه‌ای که خواسته‌های جوانان و اهداف دولت را محقق کند، شده است.

این ائتلاف با بیان اینکه «مشروعیت نظام سیاسی عراق در معرض محک» قرار گرفته، از دولت و نیروهای سیاسی خواست به مسئولیت خود در گذار از مرحله انتقالی با کمتر آسیب مطابق با الزامات واضح و جدی برای انتقال به مرحله دائمی که همه خواسته‌های مردم را محقق کند، عمل کند.

«محمد العراقی»، از افراد نزدیک به مقتدی الصدر، رئیس جریان الصدر عراق در واکنش به این حوادث، معترضان را «آشوب‌گر» دانست و گفت: «هنگامی که زندان‌ها پر از افراد جریان الصدر بود، یکی از آن‌ها با خشونت تظاهرات نکرد و به نیروهای امنیتی تعرض نکرد و اغتشاش و هرج و مرج ایجاد نشد».

درگیری‌ها در شهر ناصریه بعد از آن آغاز شد که یکی از فعالان عراقی در این شهر به نام «احسان الهلالی» سه روز پیش از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد. از دیشب فراخوانی برای حمایت از این شخص صورت گرفت که در نهایت مقامات استانی در ذ‌ی قار او را آزاد کردند.

این فعال عراقی بعد از آزادی، طی ویدیوئی از معترضان خواست میادین را ترک کرده و دست از مسدود کردن خیابان‌ها بردارند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار