برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

هویت زنی که همراه قاضی منصوری بود فاش شد

هویت زنی که همراه قاضی منصوری بود فاش شد در روزهای اخیر مساله خانم همراه با قاضی منصوری در روزهای قبل از درگذشت او در رومانی رسانه‌ای شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روزهای اخیر مساله خانم همراه با قاضی منصوری در روزهای قبل از درگذشت او در رومانی رسانه‌ای شد. با این وجود مساله تنها به تایید وکیل خانواده قاضی منصوری مبنی بر اینکه «خانمی همراه ایشان بوده است» محدود شد، اما حالا علیزاده‌طباطبایی در گفت‌وگویی جزئیات جدیدی درباره این خانم ارائه کرد.


سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی، وکیل خانواده منصوری، درباره آخرین وضعیت این پرونده گفت: خانواده منصوری هنوز انحصار وراثت خود را نداده‌اند که یک مقدار تعلل کردند. به محض اینکه انحصار وراثت را گرفتند تصمیم داریم درخواستی به بازپرس ارائه دهیم تا آخرین افرادی را که با ایشان در روزهای آخر در ارتباط بودند- از روی موبایل ایشان کاملاً مشخص است چه کسانی هستند و خانواده نیز می‌دانند این افراد چه کسانی بودند- به عنوان مطلع به بازپرسی بخواهیم که تحقیقات انجام شود تا شاید سرنخ‌های جدیدی پیدا کنند.


جزئیاتی درباره خانم همراه قاضی منصوری

علیزاده‌طباطبایی درباره «خانمی که همراه قاضی منصوری بوده است» نیز تاکید کرد: از جمله این افراد خانمی است که در زمان فعالیت قاضی منصوری به عنوان معاون دادستان به عنوان رئیس دفتر ایشان فعالیت می‌کرده است. این خانم همراه ایشان در زمانی که به عنوان رئیس هیات تخلفات منصوب شدند به سازمان برنامه رفتند و آنجا مشغول بودند و این خانم در این مسافرت همراه ایشان بوده است.


او تاکید کرد: البته این خانم قبل از ایشان برای ادامه تحصیل به فرانسه رفته بودند، اما در این مسافرت همراه ایشان بودند و از فرانسه به آلمان آمدند، ایشان را همراهی می‌کردند و تا آخرین لحظات نیز با ایشان همراه بودند. این خانم اطلاعات زیادی دارند که می‌تواند به روشن شدن موضوع کمک کند.


وضعیت روحی قاضی منصوری در فایل‌های صوتی نشان از خودکشی ندارد

وکیل خانواده منصوری همچنین خاطرنشان کرد: فایل‌های صوتی که از ایشان موجود است و توسط خانواده‌شان ارائه شده همه نشان می‌دهد که روحیه مرحوم منصوری روحیه‌ای نبوده است که خودکشی کرده باشد. به نظر می‌آید اتفاقی رخ داده است.


علیزاده در ادامه درباره گزارش ارسالی از رومانی در این‌باره گفت: گزارشی که از رومانی آمده بسیار مبهم است و در این گزارش تاکید بر خودکشی است در حالی که پزشکی قانونی به صورت قطعی نمی‌تواند علت مرگ را روشن کند و نوشته شده است «ضربه به ناحیه سر» و مشخص نشده که ضربه در اثر چه اتفاقی بوده است. / جماران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار