کدام یک از نمایندگان مجلس قصد دارند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوند؟-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

کدام یک از نمایندگان مجلس قصد دارند در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شوند؟

نماینده مردم‌ کاشمر در مجلس با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ احتمال حضور نامزدهایی از هر سه قوه کشور وجود دارد، گفت:برای اظهار نظر قطعی در مورد حضور افراد باید منتظر بود و دید در سال آینده فضا به کدام سمت می‌رود، اما در حال حاضر احتمال از مجلس شورای اسلامی حضور نمایندگانی مانند آقایان قالیباف، امیرحسین قاضی‌زاده، نیکزاد و پزشکیان در انتخابات 1400 وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد نیک‌بین با بیان این مطلب اظهار کرد: مهم این است افرادی که اقدام به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری می‌کنند، افراد توانمندی باشند و در این خصوص تفاوتی بین نظامیان، دانشگاهیان، حوزویان، افراد دولتی و نمایندگان مجلس وجود ندارد. مهم توانایی اداره و برنامه‌ریزی درست برای اداره کشور و همچنین دارا بودن تیم کاری قوی و با برنامه است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کسانی که می‌گویند امام (ره) نظامیان را از ورود به انتخابات منع کرده بودند، توجه کنند که ایشان دخالت قوای نظامی در انتخابات و مجبور ساختن مردم به حمایت از یک نامزد خاص را منع کرده بودند. بنابراین اگر فردی در زمانی که مسئولیت نظامی ندارد اقدام به ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری کند و نامزد شود، این هیچ ایرادی ندارد.

 

نیک‌بین در پاسخ به افرادی که بیان می‌کنند طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری تلاش دارد این قانون را طوری تنظیم کند که فقط یک سری افراد خاص بتوانند به تایید صلاحیت برسند، عنوان کرد: هر چند من خودم هم یکی از منتقدین این طرح هستم، اما این گونه نیست که این طرح متناسب با یک سری افراد خاص تنظیم شود.

 

وی ادامه داد: این طرح به این دلیل در مجلس به جریان افتاده که هنگام انتخابات هر کسی نتواند اقدام به ثبت نام کند و برای ثبت نام افراد معیارهایی مانند مدرک تحصیلی، شناخته شده بودن به عنوان رجل سیاسی و مذهبی و دارا بودن برنامه مدون برای مدیریت کشور در نظر گرفته شود. متاسفانه ثبت‌نام‌های انتخاباتی کشور ما در سال‌های اخیر تبدیل به یک طنز شده است و افراد با هر موقعیتی اقدام به ثبت نام در انتخابات می‌کردند. لذا اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری به این دلیل در مجلس کلید خورده است.

 

نماینده مردم کاشمر در مجلس در خصوص شیوه برگزاری انتخابات در سال آینده و اظهار نظراتی که در این رابطه وجود دارد، گفت: قطعا انتخابات سال آینده به صورت پستی نخواهد بود و ان‌شاءالله تا انتخابات سال آینده تزریق واکسن کرونا فراگیر خواهد شد و مردم ایران از واکسن استفاده خواهند کرد و انتخابات به صورت حضوری برگزار خواهد شد./ ایسنا

ارسال نظر