افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان + جزئیات

نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان + جزئیات معاون آموزشی وزارت علوم درباره احتمال برگزاری امتحانات به صورت حضوری در مناطق زرد و آبی گفت: این موضوع در ستاد کرونا مطرح نشده و امتحانات مانند روال ترم گذشته مجازی و غیر حضوری است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خاکی صدیق درباره احتمال برگزاری حضوری امتحانات در مناطق زرد و آبی گفت: امتحانات همان طور که قبلاً نیز اعلام شده است به صورت الکترونیکی و غیرحضوری برگزار می‌شود مگر اینکه ستاد کرونا مجوز بازگشایی دانشگاه‌ها در مناطق مذکور را صادر کند.

 

معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: تا جایی که من اطلاع دارم این موضوع در ستاد کرونا مطرح نشده است بنابراین امتحانات در همه مناطق حتی شهرهای آبی و زرد به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

 

در روزهای اخیر عنوان شده بود با توجه به نهایی شدن پروتکل‌های بهداشتی جدید ستاد ملی مقابله با کرونا تا ابتدای هفته آینده و با توجه به فروکش کردن تب شیوع کرونا در استان‌های زرد و آبی چنانچه این ستاد برای بازگشایی دانشگاه‌ها در مناطق مذکور مجوز صادر کند احتمال تجدیدنظر وزارت علوم در تصمیم قبلی مبنی بر برگزاری مجازی امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ وجود دارد.


از این رو توصیه شده بود دانشجویان دانشگاه‌ها و واحدهای مستقر در این مناطق آمادگی لازم برای برگزاری حضوری امتحانات را نیز داشته باشند چنانچه ستاد ملی مقابله با کرونا مجوزهای لازم را صادر کرد دانشجویان بتوانند در امتحانات حضوری شرکت کنند.


در روزهای اخیر عنوان شده بود با توجه به نهایی شدن پروتکل‌های بهداشتی جدید ستاد ملی مقابله با کرونا تا ابتدای هفته آینده و با توجه به فروکش کردن تب شیوع کرونا در استان‌های زرد و آبی چنانچه این ستاد برای بازگشایی دانشگاه‌ها در مناطق مذکور مجوز صادر کند احتمال تجدیدنظر وزارت علوم در تصمیم قبلی مبنی بر برگزاری مجازی امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ وجود دارد./ مهر

 

نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان + جزئیات

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار