لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

سردار سلامی: دفاع مقدس سرمایه‌ای تمام‌نشدنی/ امروز به هیچ وجه به برجام احساس نیاز نمی‌کنیم

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: هیچ ملتی به خودی خودی مقاوم نمی‌شود، لذا برای قوی بودن باید با دشمنان بزرگ کشتی گرفت و در قلب نبرد ایستاد. بدون ایستادگی و ثبات قدم هیچ ملتی مقاوم نخواهد شد و جنگ پرورشگاه ایمان و کشتدار باور ملت ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار «حسین سلامی» صبح امروز (سه‌شنبه) در دومین روز از همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد،گفت: مهمترین و حیاتی‌ترین سرمایه‌های یک ملت، سرمایه‌های معنوی او است، سرمایه‌های مادی، محدود و دارای مرز‌های مشخص و اندازه‌های معینی هستند و معمولاً سرمایه‌های اصلی که می‌توانند نامحدود باشند و قلمرو افتخار و عزت و اقتدار یک ملت را به شکل نامحدودی گسترش بدهند، سرمایه‌های معنوی یک جامعه هستند.

 

وی ادامه داد: انسان‌ها در دامن یک مکتب بزرگ تربیت می‌یابند و بر اساس ارزش‌های مکتب‌شان عمل می‌کنند و متناسب با ارتفاع این ارزش‌ها بزرگ می‌شوند.

 

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: صورت معنوی شخصیت یک جامعه می‌تواند بسیار بزرگ‌تر از اضلاع ظاهری آن باشد. اگر یک ملت تابع یک مکتب و ارزش‌های والا و تعالی بخش و قدرت‌آفرین باشد، قطعاً سرانجام خوبی خواهند داشت.

 

سلامی افزود: قهرمانان یک کشور نیز سرمایه‌های معنوی و سرچشمه حرکت هستند. قهرمانان جامعه سیال بوده و متعلق به یک زمان خاص نیستند و از طرفی برخی از واقعه‌ها در گذشته نمی‌مانند و کهنگی‌ناپذیر محسوب می‌شوند که اتفاقاً فرهنگ‌ساز و گنجینه افتخار هستند.

 

وی اضافه کرد: نمونه این واقعیت‌ها وقایع صدر اسلام مانند عاشوراست، ویژگی‌هایی مانند فداکاری، وفاداری، شجاعت، بخشش، کرامت، روح آزادگی و شرف و مقاومت، ثبات قدم از درون وقایع مهم صدر اسلام مانند عاشورا می‌جوشد و انسان‌ها را می‌سازد، شخصیت‌ها و علما و شهیدان نیز این‌چنین هستند و در گذشته باقی نماندند، نمونه بارز آن‌ها شهید سلیمانی است که منبع واقعی اعتقاد بوده و قدرت اصلی ما محسوب می‌شوند، دفاع مقدس هم این چنین بود که دارای هویت است که بخشی از هویت ملی ماست و از طرفی سازنده بخش مهمی از فرهنگ ما محسوب می‌شود.

 

دفاع مقدس سرمایه‌ای تمام‌نشدنی

فرمانده کل سپاه افزود: دفاع مقدس سرمایه‌ای تمام‌نشدنی است و انتقال آن حماسه‌ها، معارف، ارزش‌ها و رفتار‌ها از نسل قدیم به نسل جدید مقوم فرهنگ مقاومت در این جامعه است، همواره نبرد برای استقلال در تنهایی و در اوج نابرابری اتفاق می‌افتد، دفاع مقدس شخصیت ملی ما را با مفهوم عزت، شرف و گوهر افتخار و روح آزادگی معرفی کرد، بنابراین جامعه‌ای که در راه استقلال می‌جنگد در تنهایی کار‌ها را پیش می‌برد، دفاع مقدس از این جنس بود و آغاز تصویر جدیدی از شخصیت و هویت و هندسه معنوی برای یک ملت بود که می‌خواهد آزاد، آگاه، مستقل، عزیز و مقتدر زندگی کند.

 

وی ادامه داد: پس دفاع مقدس صاحب یک میدان تاثیر و جاذبه برای همیشه است، هر ملتی ممکن است یک بار برای همیشه زنده بماند و یک بار برای همیشه بمیرد و با خود او است که چگونه در حوادث با حوادث روبه‌رو شود؛ لذا دفاع مقدس از یک جهت منشأ حیات ما است و یک حیات طیبه برای جامعه است؛ چراکه دشمن در آن دوران اراده کرده بود که ملت را به قتل برساند.

 

دفاع مقدس برای همیشه به ما عزت داد

وی تصریح کرد: اگر ملتی تسلیم شود به ندرت می‌تواند تجدید حیات کند و به مرگ روحانی دچار خواهد شد و دشمنان در دفاع مقدس به دنبال تسلیم شدن ایران اسلامی بودند، دفاع مقدس برای همیشه به ما عزت داد و تصور جهان را از ملت ایران واقعی کرد و عناصری برای ملت ما ساخت تا این هویت با آن عناصر شناخته شود، دفاع مقدس نقطه آغاز تعلیم ثبات قدم در میادین سخت و در قلب خطر بود و ما باید مقاومت را مشق می‌کردیم و در یک میدان سخت ظرفیت ایستادگی را ایجاد می‌کردیم.

 

فرمانده کل سپاه تأکید کرد: هیچ ملتی به خودی خودی مقاوم نمی‌شود، لذا برای قوی بودن باید با دشمنان بزرگ کشتی گرفت و در قلب نبرد ایستاد. بدون ایستادگی و ثبات قدم هیچ ملتی مقاوم نخواهد شد و جنگ پرورشگاه ایمان و کشتدار باور ملت ایران بود.

 

سلامی اظهار کرد: کینه دشمنان از انقلاب، ملت ایران را وارد کارزار دفاع مقدس کرد که آن دوران ملت را عزیز کرد و نشان داد که جهاد و اسلام منشا حیات ماست و وقتی ملت ما لباس جهاد را به تن کرد، خداوند متعال نیز لباس عزت را تن ملت ایران کرد، نگاه توحیدی به قدرت در دفاع مقدس جلوه یافت و امام راحل به عنوان پیشوا، ملت ایران را از نیل عبور داد. کارکرد، ولی فقیه همین است که با حکمت و تدبیر الهی بار‌ها و بار‌ها ملت را از نیل سختی‌ها درحالی که دشمن از پشت سر حمله می‌کرد، نجات داد. این تاثیر دفاع مقدس است که نباید متوقف شود.
منبع: میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار