پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

چین:بایدن از اشتباهات ترامپ درس بگیرد

چین:بایدن از اشتباهات ترامپ درس بگیرد سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز تأکید کرد: دولت جدید آمریکا از اشتباهات ترامپ درس بگیرد و با پکن همانند یک تهدید رفتار نکند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی، وزارت خارجه چین امروز سه شنبه با ابراز امیدواری درباره بهبود روابط با دولت جدید آمریکا، از «جو بایدن» رئیس جمهور جدید این کشور خواست تا از اشتباهات ترامپ درس گرفته و با پکن همانند یک تهدید رفتار نکند.

به گزارش راشاتودی، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این خصوص اعلام کرد: پکن امیدوار است که بایدن به بهبود روابط چین و آمریکا کمک کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین  در این باره گفت: در چند سال گذشته، دولت ترامپ مرتکب اشتباهات راهبردی زیادی شد و چین را به عنوان یک رقیب راهبردی یا حتی یک تهدید تلقی کرد و بر این اساس با اتخاذ سیاست‌های نادرست در امور داخلی چین مداخله کرده و به منافع چین آسیب رساند.

«ژائو لیجیان» در ادامه افزود: چین و آمریکا به عنوان دو ابرقدرت جهانی باید در حفظ صلح جهانی و همچنین ارتقاء توسعه و رفاه در سراسر جهان انگیزه مشترک داشته باشند. همکاری تنها گزینه صحیح برای هر دو طرف است. امیدواریم که دولت جدید آمریکا بتواند از سیاست اشتباه دولت ترامپ در قبال چین درس بگیرد. پکن امیدوار به همکاری در قلب آینده روابط چین و آمریکا است.

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار