انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

بازدید سرزده دکتر قالیباف از شهرک صنعتی جنوب تهران

بازدید سرزده دکتر قالیباف از شهرک صنعتی جنوب تهران رئیس مجلس به شهرک صنعتی شمس آباد در شهرستان ری رفت و از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شوررای اسلامی در ادامه نظارت‌های میدانی خود سرزده به شهرک صنعتی شمس آباد در شهرستان ری رفت و از نزدیک در جریان مشکلات قرار گرفت.

 

قالیباف در ابتدای این نظارت میدانی به یک واحد تولیدی برش سنگ تایل رفت که به علت خام‌فروشی و بی‌توجهی به ارزش افزوده این صنعت و همچنین وجود شبکه‌های رانتی صادرات سنگ خام به حالت نیمه تعطیل درآمده بود.

 

رئیس مجلس در دومین بازدید خود در شهرک صنعتی شمس‌آباد از کارخانۀ تولید پروفیل‌های پیشرفته در و پنجره بازدید کرد که بانک آن را به تعطیلی کشانده بود. این واحد تولیدی از سال ۹۲ با وجود پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها بدون استفاده مانده و کارگران آن بیکار شده‌اند.

 

وی در گفت‌وگو با تولیدکنندگان این واحد تولیدی، اجرای قوانین تسهیل کننده بانکی و بخشودگی جرائم تامین اجتماعی مصوب مجلس یازدهم را پیگیر شد.

 

سومین بازدید رئیس مجلس از کارخانۀ فعال جهان کریستال بود که یکی از واحد‌های تولید فعال و پیشرو در صنعت تولید کریستال در کشور است که محصول خود را به ده‌ها کشور دنیا صادر می‌کند. این کارخانه برای توسعۀ بخش‌های تولیدی و صادرات بیشتر محصولات با مشکل ترخیص مواد اولیه لازم و همچنین تسهیل فرایند‌های تجاری و مبادلاتی روبروست.

 

قالیباف در پایان این نظارت میدانی در جمع صنعتگران گفت: برای پیشرفت تولید و اشتغال، حذف قوانین زائد و دست‌وپاگیر در دستور کار مجلس است و مجلس مصمم است تا با حضور در میدان، موانع تولید کارگاه‌های کوچک و متوسط را حذف کند تا مقدمات کاهش بیکاری و رشد اقتصادی با فعالیت‌های همین کارگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط فراهم شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار