هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

برزیل یک دفتر دیپلماتیک در قدس اشغالی افتتاح کرد

به دستور رئیس‌جمهور برزیل و در راستای خوش‌خدمتی به صهیونیست‌ها، دفتر رایزن فرهنگی در سفارتخانه این کشور از تل‌آویو به قدس اشغالی منتقل شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۶۰۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد که دولت برزیل یک دفتر دیپلماتیک در قدس اشغالی افتتاح کرده است.

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، برزیل امروز در راستای خوش‌خدمتی به اسرائیل، بخش مربوط به رایزن فرهنگی در سفارتخانه خود در تل‌آویو را به قدس اشغالی انتقال داده است.

این در حالی است که «جائیر بولسونارو» رئیس‌جمهور برزیل صبح امروز وارد فلسطین اشغالی شده و مورد استقبال «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

بولسونارو وعده داده بود که در سفر خود به فلسطین اشغالی، با تبعیت از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در انتقال سفارتخانه به قدس اشغالی، دفتر دیپلماتیکی را در این شهر افتتاح کند.

بولسونارو که خود زمانی نظامی بوده، راستگرای افراطی است و با شعار مبارزه قاطعانه با فساد مالی وارد کارزار انتخاباتی شده است. او را به دلیل مواضع نامتعارفش به «ترامپ برزیلی» تشبیه کرده‌اند.

دسامبر 2017 بود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در اقدامی یکجانبه ضمن به‌رسمیت‌شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که سفارتخانه کشورش را از تل‌آویو به این شهر مقدس منتقل می‌کند.

این اقدام، اعتراض‌ها و مخالفت‌های بین‌المللی را درپی داشته و بسیاری از کشورهای جهان از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان و ژاپن اعلام کردند که از این تصمیم واشنگتن تبعیت نخواهند کرد و تا زمان تأسیس دولت فلسطینی در چارچوب راهکار دو دولتی، سفارتخانه خود را منتقل نمی‌کنند.

روز دوشنبه همزمان با برگزاری جشن صهیونیست‌ها برای انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس اشغالی، هزاران فلسطینی در نقاط مختلف کرانه باختری و مرز نوار غزه تظاهرات اعتراض‌آمیز برگزار کردند که نظامیان صهیونیست نیز به سمت آنها تیراندازی کرده و دستکم 60 نفر را شهید و بیش از 2700 نفر را زخمی کردند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار