ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

ویروس «Nipah» چیست؟

دانشمندان معتقدند احتمال شیوع ویروس‌های کشنده‌تر از کرونا وجود دارد اما جهان برای رویارویی با آنها آماده نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 01
کد خبر: ۷۶۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الوطن، در حالی که جهان در حالت مبارزه با ویروس کروناست، بسیاری از دانشمندان معتقدند احتمال شیوع ویروس‌های دیگری که کشنده‌تر و قوی تر از کرونا هستند، وجود دارد.

خطر شیوع ویروس «Nipah» جدی است

سازمان بهداشت جهانی درباره احتمال شیوع یک اپیدمی جدید بر اثر ویروس «Nipah» هشدار داده و خواستار جلوگیری از ورود خفاش‌های موسوم به “روباه‌های پرنده” به نخلستان‌ها و شستشوی دقیق میوه‌ها برای پیشگیری از شیوع این ویروس شده است. این سازمان قبلاً هشدار داده بود که ویروس تب نیل غربی که در برابر آنتی بیوتیک‌ها مقاوم است، می‌تواند به سرعت بشریت را نابود کند.

آنتونی فائوچی متخصص بیماری‌های عفونی در ایالات متحده، روز جمعه بیان کرد: ظهور انواع جدید ویروس کرونا در نتیجه جهش ها، باید زنگ خطری برای آمریکا باشد.

فائوچی در یک کنفرانس مطبوعاتی در کاخ سفید در مورد آخرین تحولات مربوط به ویروس کرونا گفت: جهش‌های مختلف “پیامد‌های بالینی” دارد که باید برطرف شود.

او افزود: این یک هشدار برای همه ماست، ما همچنان شاهد جهش‌های جدید خواهیم بود، بنابراین باید هوشمند باشیم تا بتوانیم به راحتی سازگار شویم و واکسن‌هایی را تهیه کنیم که برای همه گونه‌ها مفید باشد.

اپیدمی بعدی ۱۰ برابر قوی تر از کروناست

بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت، نیز معتقد است اپیدمی بعدی که جهان با آن روبرو خواهد شد، ۱۰ برابر قوی‌تر از ویروس کروناست.

گیتس می‌گوید: ما برای اپیدمی بعدی آماده نیستیم. امیدوارم که این وضعیت بعد از دو سال تغییر کند.در این مدت کار‌های زیادی می‌توان انجام داد از جمله (تولید) واکسن، آزمایش، دارو، اپیدمیولوژی و نظارت.

بنیانگذار مایکروسافت با اشاره به اینکه قطعاً صبر مردم به ویژه کسانی که در شرایط دشوارتری زندگی می‌کنند و نمی‌توانند تحصیل فرزندان خود را از راه دور تضمین کنند رو به اتمام است، افزود: بازگشت به زندگی عادی حداقل یک سال زمان نیاز دارد.

تجارت نیوز

ارسال نظر