توافق دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در سنا-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

توافق دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در سنا

منابع خبری از توافق رهبران دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان مجلس سنا برای تقسیم قدرت در این مجلس خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «چاک شومر»، رهبر دموکرات‌های مجلس سنا و «میچ‌ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان این مجلس بر سر تقسیم قدرت توافق کردند.

به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «پالتیکو»، این توافق که بعد از هفته‌ها مذاکره میان این دو مقام ارشد آمریکایی حاصل شده به منظور «سازش برای سازماندهی» امور در سنا شکل گرفته و به دموکرات‌ها اجازه می‌دهد که کنترل کمیته‌های این مجلس را به دست بگیرند.

این خبر در حالی منتشر شده که شومر هفته گذشته پیشنهاد جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در مجلس سنا را رد کرده بود.

شومر در حساب توئیتری خود نوشت:‌ «مردم آمریکا تصمیم گرفتند چهار سناتور جمهوری‌خواه را بازنشسته کنند و اکثریتی دموکرات را برای سنا برگزینند».

وی در ادامه نوشت: «پیشنهاد سناتور [میچ] مک‌کانل در این خصوص که چطور سنا سازماندهی شود غیر قابل قبول است و مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت».

مجلس سنای آمریکا صد کرسی دارد که هر ایالت دو سناتور به آن می‌فرستد. مجلس سنا به مدت یک دهه تحت کنترل جمهوری‌خواهان بود. در حال حاضر تعداد جمهوری‌خواهان و دموکرات‌‌ها در سنا برابر است اما از آنجا که معاون رئیس‌جمهور آمریکا در شرایط برابری آرا حق رای دارد، دموکرات‌ها می‌گویند که صاحب اکثریت این مجلس هستند.

انتخابات مجلس سنا روز ۳ نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد اما این انتخابات در ایالت جورجیا به دور دوم کشیده شد. در انتخابات پنجم ژانویه (۱۷ دی) مردم جورجیا به دو نامزد دموکرات رأی دادند و در اتفاقی کم سابقه، تعداد کرسی‌های دو حزب در سنا برابر شد.

 در همین راستا میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنا به سناتورهای دموکرات پیشنهاد کرد سازوکاری برای تقسیم قدرت در این مجلس ایجاد شود.

فارس

ارسال نظر