وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

توافق دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در سنا

منابع خبری از توافق رهبران دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان مجلس سنا برای تقسیم قدرت در این مجلس خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «چاک شومر»، رهبر دموکرات‌های مجلس سنا و «میچ‌ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان این مجلس بر سر تقسیم قدرت توافق کردند.

به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «پالتیکو»، این توافق که بعد از هفته‌ها مذاکره میان این دو مقام ارشد آمریکایی حاصل شده به منظور «سازش برای سازماندهی» امور در سنا شکل گرفته و به دموکرات‌ها اجازه می‌دهد که کنترل کمیته‌های این مجلس را به دست بگیرند.

این خبر در حالی منتشر شده که شومر هفته گذشته پیشنهاد جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در مجلس سنا را رد کرده بود.

شومر در حساب توئیتری خود نوشت:‌ «مردم آمریکا تصمیم گرفتند چهار سناتور جمهوری‌خواه را بازنشسته کنند و اکثریتی دموکرات را برای سنا برگزینند».

وی در ادامه نوشت: «پیشنهاد سناتور [میچ] مک‌کانل در این خصوص که چطور سنا سازماندهی شود غیر قابل قبول است و مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت».

مجلس سنای آمریکا صد کرسی دارد که هر ایالت دو سناتور به آن می‌فرستد. مجلس سنا به مدت یک دهه تحت کنترل جمهوری‌خواهان بود. در حال حاضر تعداد جمهوری‌خواهان و دموکرات‌‌ها در سنا برابر است اما از آنجا که معاون رئیس‌جمهور آمریکا در شرایط برابری آرا حق رای دارد، دموکرات‌ها می‌گویند که صاحب اکثریت این مجلس هستند.

انتخابات مجلس سنا روز ۳ نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد اما این انتخابات در ایالت جورجیا به دور دوم کشیده شد. در انتخابات پنجم ژانویه (۱۷ دی) مردم جورجیا به دو نامزد دموکرات رأی دادند و در اتفاقی کم سابقه، تعداد کرسی‌های دو حزب در سنا برابر شد.

 در همین راستا میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنا به سناتورهای دموکرات پیشنهاد کرد سازوکاری برای تقسیم قدرت در این مجلس ایجاد شود.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار