به گزارش راهبرد معاصر؛ امشب جمعه 17 بهمن 99 برنامه پر ببینده عصر جدید با اجرای مجری محبوب احسان علیخانی از شبکه سه سیما روی آنتن می رود و تکلیف 3 فینالیست عصر جدید مشخص می شود در ادامه اطلاعات بیشتر از زمان پخش و تکرار برنامه استعداد یابی عصر جدید و داوارن عصر جدید و جزئیات فینال عصر جدید را با هم از راهبرد معاصر می خوانیم. لازم یه ذکر است که با شیوع کرونا برنامههای رسانه ملی دچار تغییر و تحول بسیاری شده است و بیشترین تغییر در برنامههای تعاملی با حضور مخاطب خود را نشان داده است، قاب جادویی تلویزیون سالهاست که مردم را به تماشا فرامیخواند و نقش مهمی در پر کردن اوقات فراغت مردم بر عهده دارد و یکی از شاخص ترین برنامه های رسانه ملی «عصر جدید» است. برنامه «عصر جدید» که در فصلهای گذشته توانسته بود در جذب مخاطب موفقیتهای چشمگیری داشته باید با شیوع کرونا به یکباره در تولید، دچار مشکل شد و عوامل برای حضور شرکت کنندگان به خصوص با موج دوم شیوع کرونا مجبور به تغییراتی در ضبط برنامه شدند به طوری که احسان علیخانی به عنوان تهیه کننده در مقطعی با حضور تعداد کم تماشاگر برنامه عصر جدید را ضبط کرد، حتی در مقطع دیگر بدون تماشاگر روی آنتن رفت. حالا با فروکش کردن کرونا در کشور بازگشت نسبی آرامش پس از طوفان کرونا سری جدید پخش عصر جدید احسان علیخانی از روز گذشته روی آنتن تلویزیون رفت.
۲۰ استعداد برتر ایران در قالب پنج برنامه به رقابت میپردازند پرداختند و در پایان هر شب، ۲ اجرا راهی رایگیری مردمی شدند و ظرف ۷۲ ساعت، با جلب نظر مردم 3 فینالیست عصر جدید تعیین تکلیف می شوند و به فینال فصل دوم «عصر جدید» می رسند.
گروه قشقایی و گروه ستاره هشتم از برنامه اول، اسرا جلیلیان و گروه جوانمردان ایرانزمین از برنامه دوم و گروه فرشتگان نینجا و گروه نسل جدید از برنامه سوم، روبهروی داوران و احسان علیخانی حاضر میشوند تا ببینند مردم به آنها چه رایی دادهاند و کدام اجراها، به فینال میرسد.
این برنامه، دو مهمان ویژه هم دارد؛ بهنام روستایی، کاپیتان تیم پیرامید در فصل اول عصرجدید که آمده تا از تجربههایش برای اجراهایی که کارشان در این مرحله به پایان میرسد بگوید و از مسیری که تازه آغاز میشود و همچنین، پویان جناتی، خواننده امسال عصرجدید که در مرحله دوم حذف شد، آمده تا آهنگی پراحساس و متفاوت برای «مادر» بخواند.
اولین برنامه اعلام نتایج راهیافتگان به فینال ساعت ۲۰ از شبکه سه سیما روی آنتن می رود.
عصر جدید تا پایان سال به صورت ثابت شنبهها و یکشنبهها از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.
در ضبط فصل جدید این مسابقه تلویزیونی اجرای هر گروه یا فرد شرکتکننده به طور مجزا در یک روز ضبط شده است تا تجمع گروهها و عوامل این برنامه در روزهای ضبط به حداقل تعداد برسد.
داوری بر اساس ویدئوی تصویربرداری شده از اجرا در روزی دیگر، توسط هیات داوران متشکل از امین حیایی، بشیرحسینی، آریا عظیمینژاد و رویا نونهالی صورت میگیرد.
هر شب در مرحله نیمهنهایی دو نفر انتخاب میشوند و تکلیف فینالیست در نهایت با انتخاب و رای مردم مشخص خواهد شد.
۲۰ استعداد برتر ایران در قالب پنج قسمت، هر قسمت چهار شرکتکننده گروهی و انفرادی، با هم رقابت کردهاند و مخاطبان با رای به اجرای مورد نظر خود، فینالیستهای فصل دوم را انتخاب میکنند.
قرار است فینال این برنامه اسفند ماه ضبط شود.
فینال مسابقه استعدادیابی عصر جدید اسفند 99 روی آنتن خواهد رفت و این برنامه تا پایان سال به صورت ثابت شنبهها و یکشنبهها از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.
داوران برنامه عصر جدید معرفی شدند؛ در میان داوران رویا نونهالی، امین حیایی، آریا عظیمی نژاد و سید بشیر حسینی حضور دارند.
رویا نونهالی بازیگر سینما و تئاتر و فارغالتحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و در سابقه حرفهای ۳۵سالهاش، بارها در فستیوالهای معتبر داخلی و بینالمللی صاحب جوایز برتر شده است. نونهالی نخستین سیمرغاش را در سال ۶۷ برای بازی در "عروسی خوبان" کسب کرد و بازی کوتاه، اما تاثیرگذارش در "بوی کافور، عطر یاس" ، دومین سیمرغ را برایش به ارمغان آورد. نقش "ناتاشا" در سریال پلیسی "خواب و بیدار" در ذهن مخاطبان است و نقش بااُبهّت "بلقیس دیوانسالار" در سریال شهرزاد هم از بازیهای شاخص اوست؛ نقشی که آخرین جایزه رویا نونهالی، یعنی تندیس بهترین بازیگر زن از جشن حافظ در سال ۹۷ را برایش رقم زد. تندیس طلایی فستیوال "رامین" فرانسه و جایزه جشنواره "فستیگیوس" آمریکا، از جمله افتخارات بینالمللی رویا نونهالی محسوب میشود.
امین حیایی بازیگر پرکار سینما و شبکه نمایش خانگی، با تجربههایی در تئاتر و خوانندگی، دیگر داور مسابقه بزرگ استعدادیابی "عصر جدید" است. حیایی در نزدیک به ۳دهه فعالیت هنری با حدود یکصد تجربه بازیگری در فیلمها و سریالهای پرمخاطب، جوایز مختلفی را از جشنواره فیلم فجر و جشن سینمایی-تلویزیونی حافظ از آن خود کرده است. حیایی یک سال است که خود، موسسه استعدادیابی بازیگری دارد با ۲هزار هنرجو و تدریس دوره پیشرفته بازیگری بر عهده اوست. بازی حیایی در آثاری چون هتلکارتون، مزاحم، مهمان مامان، بیداری رویاها، اثیری، شب، دستهای آلوده، سهگانه اخراجیها، دارکوب، شعلهور و ساخت ایران، در حافظه بینندگان نقش بسته است. وی امسال و در دوره سی و هفتم جشنواره فیلم فجر، فیلم "درخونگاه" به کارگردانی سیاوش اسعدی را دارد که شنیدهها از بازی متفاوت و قوی او میگویند.
داور موزیسین "عصر جدید"، آریا عظیمینژاد است؛ نوازنده سهتار و آهنگساز موسیقی متن و تیتراژ فیلمهای سینمایی، مستندها، تئاترها و سریالهای متعدد که فارغالتحصیل رشته موسیقی است. هنردوستان، موسیقی متن فیلم سینمایی "میم مثل مادر" و تیتراژ سریال پربیننده "پایتخت" را از او در خاطر دارند. او که نزد اساتید نامآوری مثل جلال ذوالفنون، فرهاد فخرالدینی و مصطفی کمالپورتراب، هنر آموخته است و از فعالیتهای محوریاش، حفظ و اشاعه موسیقی نواحی است، موسیقی فیلمهای شاخصی همچون طلا و مس، بیداری رویاها، چند کیلو خرما برای مراسم تدفین و پارکوی و سریالهایی همچون او یک فرشته بود، زیرِ هشت، دودکش و پزشکان را در کارنامه دارد و برای خوانندگان بزرگی آهنگ ساخته است. سالار عقیلی، محمد اصفهانی و علیرضا عصار از این جملهاند. آشنایی این آهنگساز با "جاسلین پوک" نوازنده معروف بریتانیایی پای عظیمینژاد را به ساخت موسیقی متن برای فیلمهای بینالمللی هم باز کرد. عظیمینژاد هم بارها توانسته جوایز مهمی را برای ساختههایش از جشنوارههای معتبر دریافت کند. مقام دوم جشنواره موسیقی بریتانیا در رشته موسیقی فولکلوریک با تکنوازی سهتار، از جمله افتخارات بینالمللی اوست.
دیگر داور این رقابت بزرگ، سیدبشیر حسینی است. او کارشناسی ارشد حقوق و دکترای ارتباطات دارد، عضو هیئتعلمی و مدیر گروه مدیریت و علوم نوین رسانه دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسیماست، استاد دانشگاههای علامه طباطبایی، تهران، خبر و امام صادق است و سالهاست با تدریس و تحقیق، در حوزه حقوق فرهنگ و حقوق بینالملل ارتباطات، سیاستگذاری فرهنگ و ارتباطات و مدیریت رسانه و آیندهپژوهی تحولات فرهنگی تکنولوژیک و علوم نوین رسانه فعالیت دارد.
حسینی مولف ۹مقاله از جمله دیدن پشت پردهها، سواد رسانهای؛ اکسیر ارتباطات و طراحی الگوی آموزش سواد رسانهای به نوجوانان و نویسنده ۱۶کتاب از جمله آیندهپژوهی تحولات وب، لایک ممنوع، ماهعسل مجردها و حقوق مخاطب در برابر رسانههای جمعی ایران، انگلیس و آمریکاست. این داور عصر جدید، ریاست شورای سیاستگذاری و عضویت هیات علمی المپیاد بینالمللی سواد رسانهای، عضویت گروه تالیف کتاب تفکر و سواد رسانهای پایه دهم و رتبه استاد برتر پژوهشی و آموزشی دانشگاه صداوسیما در سال ۹۴ را در کارنامه دارد و از فعالیتهای برجستهاش، تدریس در کارگاههای تخصصی بینالمللی به زبانهای انگلیسی، عربی و فرانسوی در حوزه سواد رسانهای است.
علاقه مندان به حوزههای ورزشی، سرگرمی، هنری و ... میتوانند در این مسابقه شرکت کنند. اگر صاحب استعدادی در زمینههای سرگرمی، هنری و ورزشی هستید می توانید در این مسابقه شرکت کنید.