رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

سردار حاجی‌زاده: ارتش و سپاه در کنار هم هویت پیدا می‌کنند/ دلیل مخالفت رهبری با خرید تجهیزات نظامی

سردار حاجی‌زاده: ارتش و سپاه در کنار هم هویت پیدا می‌کنند/ دلیل مخالفت رهبری با خرید تجهیزات نظامی فرمانده نیروی هوافضای سپاه در خصوص مخالفت مقام معظم رهبری نسبت به خرید تجهیزات نظامی، گفت: فرمانده معظم کل قوا بارها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می دانستند اگر بدنبال خرید تجهیزات نظامی برویم از تولید داخلی غافل خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی ارتش، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در جمع فرماندهان، مسئولان و کارکنان ستاد نیروی زمینی ارتش، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و روز نیروی هوایی، گفت: وحدت، یکپارچگی و تعامل بین ارتش و سپاه ریشه‌ای است و این دو بازوی دفاعی کشور در کنار هم هویت پیدا می‌کنند.

 

وی افزود: شهید سپهبد صیاد شیرازی و سردار شهید تهرانی مقدم از همان اوائل تشکیل یگان توپخانه سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس، تعامل بسیار خوبی داشتند و اگر همکاری نیروی زمینی ارتش نبود تشکیل یگان توپخانه سپاه به راحتی میسر نمی‌شد.

 

سردار حاجی زاده با بیان اینکه وحدت، یکپارچگی و هماهنگی بین نیروها ارزشمند است ادامه داد: یکپارچگی و تعامل بین ارتش و سپاه می تواند بعنوان یک الگو و مصداق باشد.

 

وی به دشمنی استکبار جهانی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم درست به دشمنی استکبار جهانی نسبت به ایران تمرکز کنیم ، شاهد هستیم که امریکا از سال‍های دور برای کشور ایران برنامه داشته است، امروز مساله ما با امریکا یک مساله راهبردی، ریشه ای و قابل حل نیست.

 

سردار حاجی زاده تاکید کرد: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی آمریکایی‌ها با ناامنی‌های کردستان، تقویت و به وجود آوردن منافقین، کودتا، ترور، جنگ عراق علیه ایران، جنگ رسانه ای، جنگ روانی و مهم تر از همه نفوذ و تقویت غرب گرایی در صدد بودند تا بتوانند هم دشمنی را نسبت به ایران ثابت کنند و هم به خواسته های خود دست یابند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه تصریح کرد: در جاهایی که آمریکا را دشمن دانسته‌ایم و به آنها اعتماد نکرده‌ایم به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کردیم، دشمن به هر اقدامی دست زد تا ما رشد و پیشرفت نکنیم.

 

وی ادامه داد: امروز در همه بخش ها و زیر مجموعه‌ها الحمدلله تحت فشار های استکبار جهانی، تولید داخلی و بومی را افزایش و به خودکفایی رسیده‍ایم.

 

سردار حاجی زاده در خصوص مخالفت مقام معظم رهبری نسبت به خرید تجهیزات نظامی، خاطرنشان کرد: فرمانده معظم کل قوا بارها تاکید فرمودند تجهیزات نظامی خریداری نشود، چون می دانستند اگر بدنبال خرید تجهیزات نظامی برویم از تولید داخلی غافل خواهیم شد، امروز با درایت و هوشیاری معظم له هرچیزی که به ذهن برسد که باید طراحی و تولید شود قابل طراحی و دستیابی است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: باید بپذیریم که آمریکا دشمن ما است و به دنبال آن است که جلوی توانمندی‌ها و پیشرفت‌های ما را از ما بگیرد، ایستا بودن و ثبات سازمانی قطعا مشکل ایجاد خواهد کرد، نیروی زمینی ارتش نیز در این راستا در خصوص تیپ های واکنش سریع اقدامات خوبی را انجام داد که قابل تحسین است.

 

سردار حاجی زاده به موضوع تهاجم دشمن اشاره کرد و گفت: دشمن به دنبال تهاجم است البته نه فقط تهاجم نظامی، اما ما به عنوان نیروهای نظامی باید طرح و برنامه داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار