وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

وقتی ترامپ دست ترزامی را ول نمی‌کرد!+ عکس

طبق مستند جدیدی که روز یکشنبه منتشر شد، نخست‌وزیر سابق انگلیس قبل از آنکه عکس‌های مربوط به دیدار او و دونالد ترامپ در جهان پخش شود، با همسرش تماس گرفته بود تا به وی اطلاع دهد که ترامپ دستش را گرفته است!
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، ترزا می پس از تبدیل شدن به اولین رهبر خارجی که پس از انتخاب ترامپ با وی دیدار کرد، سفر دیگری را در ۲۰۱۷ به کاخ سفید ترتیب داد تا رئیس جمهور وقت را قانع کند به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پایبند باشد و درباره رابطه وی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه صحبت کند.

 

"فیونا مک‌لئود هیل" که به عنوان رئیس ستاد مشترک کابینه انگلیس (داونینگ استریت) فعالیت می‌کرد به "نورما پرسی"- فیلمسازی که مجموعه سه‌گانه بی‌بی‌سی با نام "ترامپ بر جهان مسلط می‌شود" را ساخته- گفت: دونالد ترامپ هنگام عبور از ردیف ستون‌ها دست نخست‌وزیر انگلیس را نگه داشته بود که همه ما را غافلگیر و ظاهراً ترزا می را هم شوکه کرده بود.

 

وی ادامه داد: ترزا می نمی‌توانست دستش را پس بکشد، بنابراین گیر افتاده بود... و اولین چیزی که گفت این بود که "باید قبل از آنکه رسانه‌ای شود، با فیلیپ تماس بگیرم و بگویم دست مرد دیگری را در دست گرفته‌ام"!

 

با این حال ترزا می قبل از آنکه بتواند با همسرش تماس بگیرد، ظاهراً باید در مراسم ناهاری به میزبانی ترامپ حضور پیدا می‌کرد.

 

ترزا می در سال ۲۰۱۸ نیز حین سفر ترامپ به انگلیس، دست در دست وی دیده شد. ترامپ قبل از یک کنفرانس مطبوعاتی در خانه بیرون از شهر نخست‌وزیر انگلیس قبل از بالا رفتن از پله‌ها، دست وی را گرفت.

 

وقتی ترامپ دست ترزامی را ول نمی‌کرد!+ عکس

 

نگه داشتن مکرر دست ترزا می از سوی ترامپ، به طرح انتقادی از سوی نمایندگان مخالف انجامید که گفته بودند ترزا می بیش از اندازه مطیع رئیس جمهور آمریکا است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار