پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تعطیلی مشاغل گروه‌های ۲ تا ۴ در شهرهای قرمز خوزستان

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان جزئیات بازگشت محدودیت‌ها به استان با قرمز شدن تعدادی از شهرها را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 12
کد خبر: ۷۷۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر رضا نجاتی با بیان اینکه هیچ کدام از شهرهای خوزستان در وضعیت آبی قرار ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر اهواز، کارون، ماهشهر، شادگان، آبادان، شوشتر، دزفول، خرمشهر، هویزه و دشت آزادگان در وضعیت قرمز و رامهرمز، شوش، امیدیه و مسجدسلیمان در وضعیت نارنجی قرار دارند و مابقی شهرهای استان زرد هستند.

وی با اشاره به برگشت اعمال محدودیت‌ها در خوزستان، افزود: در شهرهای نارنجی و قرمز یک‌سوم و در شهرهای زرد دوسوم کارکنان ادارات و نیروهای ستادی شرکت‌ها در محل کار حضور می‌یابند و بقیه به صورت نوبت‌کاری فعالیت می‌کنند. این مصوبه شامل همه ادارات به جز ادارات و سازمان‌های ضروری است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: در شهرهای قرمز تنها مشاغل گروه یک، در شهرهای نارنجی مشاغل گروه یک و ۲ و در شهرهای زرد مشاغل گروه یک، ۲ و ۳ اجازه فعالیت دارند.

نجاتی تصریح کرد: تردد نیز از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در تمام شهرهای خوزستان ممنوع است. تردد خودروهای با پلاک غیربومی در شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت مشاهده، ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: مدارس و دانشگاه‌ها در شهرهای قرمز تعطیل و فعالیت به صورت مجازی خواهد بود.

وی افزود: ساعت فعالیت ادارات در اهواز ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و در دیگر شهرهای استان ۸:۳۰ تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

نجاتی با اشاره به تعطیلی آرامستان‌ها، تصریح کرد: اجازه برگزاری مراسم عروسی و عزا که مستلزم تجمع هستند، داده نخواهد شد.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بیان کرد: این مصوبات برای همه ادارات و بخش ستادی شرکت‌ها در همه شهرستان‌ها لازم‌الاجرا است و در غیر این صورت، برابر قانون برخورد خواهد شد.

عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار